4:3p.
(2:0)
61. T. Krejčí
83. A. Pasichnyk (vl.)
90. T. Krejčí (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký závěr přinesl penalty


Branky


25. A. Hořánek , 27. O. Jakoubek , 65. A. Hořánek - 61. T. Krejčí , 83. A. Pasichnyk (vl.) , 90. T. Krejčí (p.)
6

Union přivítal na domácím hřišti TJ Košutka B a byla z toho pořádná podívaná, která vyvrcholila pokutovými kopy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil hostům

Od začátku se zápas vyvíjel pro hosty velmi dobře, v prvních zhruba dvaceti minutách kontrolovali hru a nepustili Union do žádné větší šance. Přesto to byli domácí, kteří se prosadili jako první. Ve 25. minutě se po rohovém kopu Pasichnyka hlavou trefil Adam Hořánek. Jen o dvě minuty později se ze střední vzdálenosti trefil Jakoubek a domácí překvapivě vedli 2:0. Od druhé branky Unionu se hra vyrovnala ale skóre se už do poločasu neměnilo.

Infarktový závěr

Po vzoru prvního poločasu se i ten druhý odehrával ve stejném tempu i nasazení a hra byla vyrovnaná. Po chybě v obranné řadě měli hosté velkou šanci, kterou perfektně zlikvidoval brankář Stuchl. Po hodině hry se svého, i když šťastného gólu dočkali také hosté, když se míč odrazil od spojnice, náseldnou dorážku ještě Stuchl vytáhl na břevno od něj se ale míč odrazil od jeho hlavy do branky a bylo sníženo. Domácí si ale v 65. minutě vzali dvoubrankové vedení zpět, když po chybě hostujícího brankáře dorazil Adam Hořánek míč do odkryté branky. Union začal po vstřelené brance spíše spoléhat na defenzivní činnost a brejky. Košutka přidala na rychlosti i nasazení a vyvořila si tlak. V 83. minutě si po standartní situaci vsítil vlastní gól Pasichnyk a rázem byla Košutka zpátky ve hře. Hosté se tlačili za vyrovnáním, které nakonec přišlo z pokutového kopu z kopačky Tomáše Krejčího v samotném závěru. Musely tedy rozhodovat až pokutové kopy.

Rozhodla až dvanáctá série

Domácí hráči nedokázali z prvních dvou penalt ani jednou zamířit přesně, po dvou sériích tedy hosté vedli 2:0. Následně domácí Stuchl penaltu chytil, a proti dalšímu střelci ani zasahovat nemusel. Po páté sérii bylo skóre tedy 3:3. Následovali čtyři neporměněné, po dvou na každé straně a poté hned osm proměněných. Za stavu 7:7 rozhodl o vítězství domácích Petr Kutný.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý: ,,V předchozích zápasech jsme byli lepší, ale nedávali jsme góly a prohrávali, tentokrát jsme se půl hodiny skoro jen bránili a přesto jsme vedli 2:0. Ještě deset minut před koncem jsme vedli 3:1, ale Košutka hrála dobře a díky vlastnímu gólu a penaltě v posledních vteřinách vyrovnala. Takhle ztracená výhra nás samozřejmě mrzí, ale musím uznat, že Košutka si minimálně ten bod zasloužila. Penalty pak byla dlouhá loterie se šťastnějším koncem pro nás. Jinak ještě pochvala pro rozhodčí, nevybavuju si žádnou chybu, i díky nim se hrálo v klidu, ne jako závěr zápasu před týdnem v Druztové. Hráč zápasu: Adam Hořánek. Nastoupil netradičně ve středu zálohy, ale protože jsme měli vzadu problémy, zatáhl se po chvíli na "své" místo stopera. Po standardkách pak dal dva góly".

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý: ,,Náš tým do zápasu nastoupil ve výrazně omlazené sestavě. Začátek utkání se nesl ve značné územní převaze Košutky. Domácí se v prvních dvaceti minutách k brance hostujícího týmu dostávali pouze sporadicky. I přesto se Unionu z ojedinělé standardní situace podařilo skórovat, když se hlavou prosadil domácí Hořánek. Několik minut po první brance, po špatné rozehrávce hostujícího brankáře, domácí vstřelili druhý gól a hra se postupně vyrovnala. V podobném duchu se nesla hra i v druhém poločase. Žádný z týmů na hřišti nedominoval. Hře vévodila nepřesnost v rozehrávce obou týmů. Změna rozestavení a postupné střídání přineslo kýžený efekt. Košutka Krejčím v 61. minutě snížila na 1:2. Bohužel z následující akce domácích a další standardní situaci jsme inkasovali třetí branku. S přispěním domácích a zvýšením tlaku se v závěru utkání Košutce podařilo vstřelit 2 branky a utkání dovést do nerozhodného stavu. O dělbě bodů rozhodly pokutové kopy, a to až ve dvanácté sérii".



Sestavy


TJ Union Plzeň
V. Stuchl [-] - P. Chudý [-] (62. O. Cajthaml [-] ) , O. Jakoubek [-] (78. P. Kutný [-] ) , B. Pasichnyk [-] , P. Richter [-] , A. Hořánek [-] , L. Stach [-] , F. Burian [-] , D. Kalaš [-] , A. Pasichnyk [-] , Z. Chmelík [-]

TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - J. Hemzáček [-] , F. Bloch [-] , T. Krejčí [-] , J. Trylč [-] (59. V. Sirotek [-] ) , J. Lhoták [-] (59. P. Kalaš [-] ) , V. Kučera [-] , V. Vránek [-] , X. Nguyen [-] (73. J. Brejcha [-] ) , D. Král [-] , F. Fikar [-]

ŽK: 80. P. Richter .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - MĚŘIČKA Vojtěch, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů