0:1
(0:1)
15. P. Mancl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč vyválčila výhru a šplhá tabulkou vzhůru


Branky


15. P. Mancl
4

Zruč B přijela na hřiště Unionu a chtěla navázat na bojovný výkon z minulého kola, když po penaltovém rozstřelu brala výhru nad Černicemi. Naopak Union chtěl na domácím hřišti napravit poslední porážku na Prazdroji.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté překvapivě vedli

Union stejně jako před týdnem začal velice aktivně a v prvních minutách zápasu bylo znát, že domácí nic jiného než tři body neberou. Vytvořili si několik šancí ale brankáře Hodana žádná z nich nepřekvapila. Zruč, která se prvních deset minut jen bránila. Nakonec udeřila z rohového kopu, když se hostující Patrik Mancl objevil na malém vápně nikým nehlídaný a pohodlně uklidil míč do odkryté branky. Po vstřelené brance se Zruč opět zatáhla a vnutila domácím fotbalistům náročný, bojovný styl plný osobních soubojů. Do kabin se tak šlo za stavu  0:1 z pohledu domácíh.

Marná snaha Unionu

Ve druhém poločase Union tempo ještě vystupňoval a hrálo se jen na jednu branku. Postupem času už to od domácích ale byl zmar v koncovce a následná frustrace, což nakonec rozhodlo o tom, že zhruba padesátka domácích fanoušků musela sledovat, jak si tři body odvážejí hráči Zruče, která se touto výhrou vyhoupla na druhé místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý: ,,Zápas byl z našeho pohledu podobný jako před týdnem na Prazdroji. Byli jsme lepší, častěji na míči, ale nedokázali jsme si vytvořit moc šancí. Hlavně ve druhé půli se hrálo téměř jen na polovině Zruče, přesto její brankář moc práce neměl - naše akce často končily bez zakončení, když už jsme vystřelili, bylo to většinou mimo, a když už na branku, tak přímo na gólmana. Prohrát jsme si určitě nezasloužili, ale v koncovce nám chyběla kvalita."




Sestavy


TJ Union Plzeň
V. Stuchl [-] - D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] , J. Pachner [-] (46. P. Jindra [-] ) , A. Pasichnyk [-] , P. Richter [-] , L. Stach [-] , A. Hořánek [-] , J. Jindra [-] , L. Klauber [-] (75. M. Horn [-] ) , Z. Chmelík [-] (46. B. Pasichnyk [-] )

TJ Zruč B
P. Hodan [-] - P. Mancl [-] , M. Špicl [-] , M. Klail [-] , V. Pavel [-] , M. Hakr [-] , V. Mašek [-] (69. O. Vaňourek [-] ) , J. Kučera [-] (50. P. Hofmann [-] ) , J. Trnka [-] , J. Šnajdr [-] (34. M. Hájek [-] ) , P. Varga [-] (69. P. Brůna [-] )

ŽK: 33. P. Richter - 62. M. Špicl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - KUČERA Luboš (N), KOPEJTKO Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.