0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota nezaváhala, Vrba hattrickem popravil Košutku


Branky


17. T. Vrba , 26. T. Vrba , 85. T. Vrba , 88. V. Suda
6

Lhota byla po vysoké výhře nad Druztovu zase při chuti

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třicet minut rozhodlo

Třetí tým tabulky chtěl navázat na minulé kolo, kdy rozdílem třídy smázl Druztovou. Lhota měla od začátku navrch a výraznou převahu stvrdil dvěma góly do sítě Košutky Tadeáš Vrba. Hosté si vypracovali ještě několik dobrých příležitostí. I Košutka si vytvořila pár šancí ani jedna se však nedala označit za vyložené. Do kabin se tedy šlo za skóre 2:0 ve prospěch hostů.

Vrba dokonal hattrick

Ve druhém poločase Košutka hru vyrovnala, ale brankáře Šoltyse nijak neprověřila. Lhota si zkušeně hlídala dvoubrankový náskok, v 85. minutě dokonal hattrick Tadeáš Vrba a v 88. minutě pečetil pohodovou výhru Lhoty Václav Suda.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý: ,,Hosté od první minuty na hřišti dominovali. Měli výraznou herní převahu, kterou korunovali v prvním poločase zaslouženě dvěma góly. Do druhého poločasu jsme vstoupili s výrazně bojovnějším pojetím hry a hra se vyrovnala. Skóre se i přes snahu obou mužstev téměř do konce zápasu neměnilo. Ke konci zápasu však Košutce i z důvodů absence možnosti střídání, došly síly a hosté v závěru pečetili svoje zasloužené vítězství dalšími 2 góly."




Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
D. Frýdl [-] - M. Langmajer [-] , J. Prokeš [-] (44. M. Rybička [-] ) , P. Sobotka [-] , M. Pitule [-] , J. Vůch [-] , F. Fikar [-] , J. Lhoták [-] , Z. Hladík [-] , J. Brejcha [-] (41. R. Holý [-] ) , P. Kalaš [-]

TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - Z. Paul [-] (46. M. Paul [-] ) , M. Karlík [-] , T. Diviš [-] , V. Sulek [-] (46. L. Novák [-] ) , M. Varga [-] , T. Vrba [-] , M. Bečaver [-] , L. Nejdl [-] , V. Suda [-] , F. Rohrer [-]

ŽK: 24. Z. Hladík .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: SMOLA Lukáš - HERMAN Jan, KALOUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů