3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


37. J. Šnajdr , 71. D. Sperl , 75. K. Kazda - 2. H. Vladimír , 60. M. Furár (p.)
6

Další zápas, který patřil mezi přestřelky. Poslední vzájemný zápas byl ale v režii rezervy Zruči. V minulé sezoně, také v úvodním kole, vyhrála Zruč 4:0. Tehdy totiž vyhrávala Zruč už ve 3. minutě 2:0. Přečtěte si článek, tentokrát se na gol taky nemuselo čekat dlouho.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci si ještě ani nesedlo v krásném areálu ve Zruči a už byl slyšet jásot hostujících borců. Ve 2. minutě se totiž prosadil Vladimír Holý - 0:1. Hosté vedli do 37. minuty. Poté domácí tým, konkrétně Jakub Šnajdr srovnal - 1:1. Do konce poločasu už se nic závaženého nestalo.

Do druhého poločasu domácí tým vystřídal a poslal na plac hráče hrající převážně za A tým. Střídající borci hru znacně oživili. I přesto znovu udeřilo hosté. Hosté si vybojovali penaltu kterou proměnil Martin Furár - 1:2. Domácí se ale nevzdávali a pokračovali v aktivní hře. To se jim vyplatilo protože v 71. minutě bylo srovnáno, trefil se Dominik Sperl - 2:2. A za 4 minuty bylo skore dokonce otočeno. Domácí hráč, který nastoupil během druhého poločasu vstřelil branku v 75. minutě. Do konce zápasu zbývalo něco málo přes 15 minut i s nastavením. Hosté mohli vybojovat nějaké body. Před koncem zápasu šli dvakrát sami na brankáře, který je pokaždé vychytal. Domácí se tak mohli radovat z vítězství ve velmi těžkém zápase, kdy museli dvakrát dotahovat, až se jim dokonce podařilo skore otočit a zvítězit.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Dan Štěrba: Byl to vyrovnaný zápas se spoustou šancích na obou stranách. Dvakrát jsme vedli, ale soupeř do druhého poločasu poslal hráče A týmu a převaha byla více na jejich kopačkách. Nakonec při troše štěstí jsme mohli uhrát remízu, pač chvilku před koncem jsme šli sami na gólmana, ale ten nás vychytal. Klukům, ale nemohu nic vyčíst, bojovali, ale nakonec to nestačilo. Když zopakujeme stejný výkon příští týden, tak si myslím, že s Druztovou můžeme bodovat.



Sestavy


TJ Zruč B
V. Trnka [-] - J. Štafl [-] , P. Riedl [-] , J. Šnajdr [-] (87. D. Bízek [-] ) , P. Varga [-] (46. M. Špicl [-] ) , M. Kraus [-] (56. K. Kazda [-] ) , M. Klail [-] (46. M. Lang [-] ) , D. Sperl [-] (56. D. Mošna [-] ) , J. Kučera [-] , P. Mancl [-] , M. Hakr [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - M. Hausner [-] , M. Valeček [-] , M. Furár [-] , J. Rucký [-] - O. Kuhajda [-] , V. Pikhart [-] , J. Němeček ml. [-] (63. J. Soukup [-] ) , T. Beránek [-] - H. Vladimír [-] , O. Pytlík [-] -

ŽK: 65. D. Mošna - 47. J. Rucký , 84. V. Pikhart , 86. T. Beránek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Duspiva Václav - POUR Robert, KRŇOUL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matěj Rybař

Expert: Michal Votava
Tip experta: výhra domácích

Zruč velký favorit, ale budou to mít těžké. I přesto výhra domácích rozdílem minimálně dvou branek.

Tip: výhra domácích