3:2
(1:2)
37. L. Hapal
41. V. Fiala (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

16.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov otočil v deseti zápas proti Mohelnici


Branky


18. L. Lahodný , 56. L. Lahodný , 81. J. Trousil - 37. L. Hapal , 41. V. Fiala (p.)
0

Atraktivní zápas plný zvratů. Vyškov do dvacáté minuty vedl, ještě před poločasem dvakrát inkasovali. Poté se podruhé trefil Lahodný. Jenže to nebyl konec, po druhé žluté kartě šel předčasně do kabin Krejčí. Vyškov však ukázal sílu. V 81. minutě zahrávali domácí rohový kop a trefil se Trousil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zvládli lépe hosté

Sobotní brzké odpoledne patřilo na vyškovském stadionu Za Parkem loučení domácích s podzimní částí Moravskoslezské fotbalové ligy. Překazit hostiteli tříbodové plány se pokoušeli Mohelničtí. Ti chtěli pokračovat ve své desetizápasové sérii bez porážky. Ale to se nepovedlo. Domácí trenér Machálek nemohl být opravdu spokojený s výkonem jeho družiny v prvním poločase. Přesto se dostali do vedení. Po čtvrthodince hry dlouhý aut dopředu prodloužil hlavou Dominik Urbančok a zabíhající Lukáš Lahodný pak těsně před gólmanem usměrnil ve skluzu míč mimo jeho dosah. Ten doskákal k tyči. Jenže to byla do přestávky jedna z mála světlých vyškovských chvilek. Více ze hry měli Mohelničtí a těsně před odchodem do kabin zasadili Vyškovu dvě rány v rychlém sledu. Nejprve přinesli úspěch centrující Bača a pohotový volej umístěný k přední tyči v podání Hapala. O pět minut později zmatky ve vápně domácích a hlavně souboj Trousila s Bačou vyhodnotil rozhodčí ze strany vyškovského špílmachra jako nedovolený. Penaltu bezpečně proměnil Fiala.
Zdroj: http://vyskovsky.denik.cz/fotbal_region/vyskov-uzavrel-podzim-vyhrou-20151115.html
Zdroj: http://vyskovsky.denik.cz/fotbal_region/vyskov-uzavrel-podzim-vyhrou-20151115.html
Zdroj: http://vyskovsky.denik.cz/fotbal_region/vyskov-uzavrel-podzim-vyhrou-20151115.html

Poločasová změna

Do druhé půle už ale přišel na hřiště za domácí jakoby jiný tým. Borci v bílých dresech byli najednou daleko dravější a šance počítali s výjimkou zazděné tutovky hostujícího Hapala po hodině hry jen oni. Dvě přišly po rohových kopech Hodináře a hlavičkách Krejčího a Lahodného. Ten tak nebyl daleko od svého druhého zásahu. A nakonec se ho také dočkal.

Po mohelnické ztrátě ve středu hřiště následoval protiútok, Lahodný dostal centr do běhu na hranici vápna, zpracoval si ho, s kapkou štěstí přešel přes posledního obránce a tvrdě zakončil. 
Zdroj: http://vyskovsky.denik.cz/fotbal_region/vyskov-uzavrel-podzim-vyhrou-20151115.html

Vyškovským ještě víc narostla křídla, ale v pětašedesáté minutě jim je trochu ustřihl vlastní spoluhráč. Krejčí tvrdě fauloval na půlící čáře, a protože už byl jednou karetně napomínán, poroučel se z trávníku. Paradoxně to označil hostující kouč za jeden z důvodů neúspěchu.

A tak se o slovo přihlásili dva nejzkušenější borci na trávníku a drama definitivně zlomili na vyškovskou stranu. Trousil se šel poradil za exekutorem rohu Hodinářema řekl mu, ať mu to doslova posadí na hlavu a on dá gól. Hodinář záměrně přetáhl roh na hlavu Trousila a jeho krásný oblouček spadl přesně ke vzdálenější tyči. Domácí tak slavili tři body po výhře 3:2.
Zdroj: http://vyskovsky.denik.cz/fotbal_region/vyskov-uzavrel-podzim-vyhrou-20151115.html
Zdroj: http://vyskovsky.denik.cz/fotbal_region/vyskov-uzavrel-podzim-vyhrou-20151115.html

 

A tak se o slovo přihlásili dva nejzkušenější borci na trávníku a drama definitivně zlomili na vyškovskou stranu. Deset minut před koncem Hodinář záměrně přetáhl roh na hlavu Trousila a jeho krásnýoblouček spadl přesně ke vzdálenější tyči.
Zdroj: http://vyskovsky.denik.cz/fotbal_region/vyskov-uzavrel-podzim-vyhrou-20151115.htmlZdroj: http://vyskovsky.denik.cz/fotbal_region/vyskov-uzavrel-podzim-vyhrou-20151115.html



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Valdemar Horváth: ,,První poločas nevypadal přesně podle našich představ. Chyběl nám důraz a pohyb. O poločasové přestávce jsme chtěli dát klukům nějaý impuls a to se povedlo. Byl to opravdu těžký zápas, takže jsme za výhru rádi. Přezimujeme na 4. příčce, což je skvělé.''

FK Mohelnice
Roman Sedláček: „Slušela by tomu remíza. My jsme deset kol neprohráli a chtěli jsme na to tady navázat. Výkonem se to povedlo, výsledkem už ne. Domácí byli šťastnější, ale to je fotbal. Musím kluky pochválit za dnešek i celý podzim."



Sestavy


MFK Vyškov
P. Štěpán [-] - J. Krejčí [-] , J. Trousil [-] , D. Hodinář [-] - D. Němeček [-] (41. J. Přichystal [-] ) , M. Jeřábek [-] , L. Lahodný [-] , F. Studený [-] (46. M. Žoček [-] ) - D. Přerovský [-] , M. Stříž [-] , D. Urbančok [-] (71. J. Lička [-] )

FK Mohelnice
J. Hora [-] - R. Kuba [-] , V. Fiala [-] , J. Heidenreich [-] , O. Seibert [-] - M. Vokoun [-] (81. P. Soukup [-] ) , M. Weinlich [-] (71. M. Bzirský [-] ) , J. Fišara [-] , D. Bača [-] - L. Hapal [-] , O. Kopa [-]

ŽK: 29. J. Krejčí , 73. D. Přerovský - 21. O. Kopa , 31. J. Heidenreich , 35. O. Seibert , 49. L. Hapal , 70. M. Vokoun . ČK: 65. J. Krejčí .
Místo: tráva. Počet diváků: 293. Rozhodčí: Batík Tomáš - SOUKAL Bedřich, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.