M. Bubal 48. (p.)
1:1
(0:0)
83. D. Razima (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 15:30

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závěr utkání přinesl pořádně vypjaté situace, došlo i ke zranění


Branky


48. M. Bubal (p.) - 83. D. Razima (p.)
4

Do Halámek přijel silný soupeř z Lodhéřova a pomalu začíná být pravidlem, že střet těchto dvou soupeřů končívá remízou a také zbytečnou nervozitou.Obojí se přesně potvrdilo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Tentokrát však nebyl k vidění líbivý fotbal, ale spíše nakopávaná z obou stran s řadou nepřesností v obou táborech a proto se toho moc neudálo. Na každé straně byla k vidění jedna střela na branku,která však mohla skončit golem při lepším zakončení autorů.Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Druhý poločas

Druhá půle začala faulem na pronikajícího Slavíka v pokutovém území a následnou penaltu s přehledem proměnil Bubal 1:0 pro domácí.Svůj faul po zápase přiznal i hostující hráč,ale v momentě kdy hosté prohrávali to tak nebylo, cítili se ukřivdění a tak se to na hřišti začalo zbytečně hrotit. Vše mohl "vyřešit" domácí obránce Macho, který si udělal z hostujících hráčů kuželky a slalomem ze svého obranného pásma projel až před gólmana, kde však v rozhodující chvíli zklamal. A tak se stalo otřepané nedáš dostaneš a v 83.min si hosté došli také pro pokutový kop a Razima srovnal na konečných 1:1.

 

AUTOR: JIŘÍ SAMEC



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec: Toto utkání bylo asi zklamáním pro všechny, protože úroveň zápasu neodpovídala kvalitě soupeřů, hrála se spíše nakopávaná a pro diváky to nebyl líbivý fotbal. Po přestávce jsme se ujali vedení z penalty a kdybychom přidali druhý gól, troufám si tvrdit, že bylo po zápase. Kuba Macho však šanci promarnil. Hosté z Lodhéřova pak evidentně přidali na agresivitě a některé jejich zákroky byly za hranou a s obavou o vážnější zranění. Naši si to samozřejmě nenechali líbit a tak se dost jiskřilo a s fotbalem už to nemělo moc společného. Vše se dalo řešit jinak. U nás to zraněním odnesl obránce Karel Juráň a doufám, že bude v pořádku.




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - R. Duda [-] , R. Adensam [-] , J. Macho [-] , P. Kollmann [-] , K. Juráň [-] - A. Havel [-] , J. Herzog [-] , M. Slavík [-] - T. Trsek [-] , M. Bubal [-]

TJ Sokol Lodhéřov
L. Hrazdil [-] - M. Michal [-] , D. Razima [-] , R. Kupka [-] , M. Kos [-] - M. Nguyen [-] , T. Čejna [-] , R. Byrtus [-] , L. Prágr [-] - P. Vejsada [-] , V. Matoušek [-] -

ŽK: 60. T. Trsek , 67. K. Juráň , 73. M. Bubal - 71. D. Razima , 88. M. Kos .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Devera Radek - TRSEK Josef (N), PRÁGR Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích