Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

21.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž ostudně prohrála


Branky


0

Domácí Hanácká Slávia v minulém kole zvítězila na hřišti silného Hlučína a chtěla potvrdit tři body. To hosté v minulém utkání nestačili na Uničov a prohráli 1:3. Samotné utkání ale přineslo zajímavou podívanou..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v domácí síťi

Hosté začali velmi aktivně,už ve třetí minutě pálil Kalouda z 25 metrů, ale Šustr vyrazil. O pár minut později se hosté dostali do dalšíchdvou šancí, ale zblízka se prosadit nedokázali, domácí brankář byl na místě. To v 11. minutě se po centru na zadní tyč prosadil z úhlu Zajíc a bylo to 0:1. Hned o minutu později se dostal k míči domácí Strašák a zpoza vápna trefil k tyči na 1:1. V 17.minutě dostal dobrý pas za obranu Hlupik, proti němu vystartoval za hranici vápna domácí brankář, byl u míče dříve, ale trefil sprintujícího útočníka, od kterého se míč odrazil do sítě - 1:2. Po další akci hostů přišel přízemní centr na malé vápno, kde se ve skluzu potkali domácí obránce a hostující Ťok, který tenhle souboj vyhrál a míčskončil na zadní tyči - 1:3. 29.minuta přinesla další šanci Slovácka,centr Kaloudy přizvedl jeden z útočníků, ale domácí Šustr byl u tyče včas a vyrazil naroh. Ve 33.minutě se dostalve vápněk míči Daníček, do jeho střely se vrhli domácí obránci, kteří tečovali mimo dosah Šustra a od tyče se míč odrazil do branky a na světě byl debakl. Těsně před pauzou se dostal do šance Jeleček, ale mířil těsně mimo branku hostů.

Slovácko si zastřílelo

Domácí se ze začátku snažili něco udělat, ale hosté je nepouštěli do šancí a sami udeřili. To běžela 62.minuta, centr si ve vápně našel nikým nehlídaný Zajíc a hlavičkou trefil k tyči - 1:5. V 72.minutě se po jednoduchém nákopu dostali hosté do přečíslení, které vyřešili přihrávkou na volného Hlupika, který trefil do prázdné branky a dal na 1:6. V 80. minutě pálil Hlupik do šibenice, ale domácí brankář dokázal vyrazit. V 84. minutě se po domácí standartce hnali hosté do protiútoku 5 na 2, který v pohodě vyřešili až do prázdné branky a domácí prohrávaliuž 1:7. V poslední minutě šel sám na brankáře Haša, přeloboval jej, ale míč zastavila tyč hostující branky. Víc už se v zápase nestalo a domácí si uřízli pořádnou ostudu.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Martin Šustr, brankář: Po minulém zápase jsme chtěli potvrdit 3 body z Hlučína, ale co jsme dnes předvedli byla ostuda. Ze začátku jsme přežili dvě situace, tak jsem myslel že se poučíme a zvedneme se. Bohužel. Hostům jsme nechali moře prostoru a ti toho v pohodě využili. Sedm branek v zápase je strašná ostuda. Zbytečný k tomu víc říkat.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - T. Jeleček [-] , P. Rajnoha [-] , R. Budín [-] , D. Čep [-] - J. Kašík [-] , T. Strašák [-] (81. J. Hromek [-] ) , D. Hynčica [-] (62. V. Látal [-] ) , P. Silnica [-] - R. Haša [-] , J. Silný [-] (62. J. Ferko [-] )

1. FC Slovácko B
V. Nemrava [-] - L. Mareš [-] , M. Suchý [-] , J. Chvátal [-] , V. Daníček [-] , T. Ťok [-] , L. Kalouda [-] (63. L. Michna [-] ) , T. Zajíc [-] (76. M. Kovář [-] ) , F. Hlúpik [-] , P. Galuška [-] (86. E. Vinkler [-] ) , T. Brečka [-]

ŽK: 29. P. Rajnoha , 37. R. Haša , 58. J. Silný .
Místo: tráva. Počet diváků: 183. Rozhodčí: Klíma Tomáš - POLÁK Jiří, PODANÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.