Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Týna v bitvě sousedů v tabulce přejela Nové Hodějovice a je devátá


Branky


10

Sobotní zápas mezi týnskou rezervou a Novými Hodějovicemi měl jednoznačný průběh. Domácí v prvním poločase vstřelili tři branky, po pauze svůj náskok ještě zvětšili. Čestnou branku hostí vstřelil těsně před koncem zápasu Schaffelhofer, Nové Hodějovice si z Týna odvezly porážku 1:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): S podzimem jsme se chtěli rozloučit vítězstvím a to se nám po asi nejlepším výkonu sezóny podařilo. Hrou i výsledkem jsme potěšili naše ultras, jejichž tvrdé jádro se zformovalo z hráčů A týmu Olympie, které brilantně vedl vrchní kotelník Lukáš Stoklasa. Děkujeme za podporu. Většina hráčů našeho áčka byla v kotli, nikoliv na hřišti, jak se domnívali hráči soupeře. V sestavě jsme měli dva pendly, jsme ale rádi, že si hodějovičtí mysleli, že máme na hřišti hned 8 hráčů z A týmu. Bereme to od nich jako velký kompliment a děkujeme. Nicméně se jim ani nedivím, naše hra měla chvílemi až ligové parametry. V reprezentační formě se předvedl Vlastimil Švík, jeho dva góly byly v lafatovském stylu a myslím, že v zimě dostane laso z Olešníku. Měl by to tam z domovského Zahájí kousek. Pozápasová dokopná měla také vysoké ligové parametry, zkrátka jsme se zase jednou přesvědčili, že fotbal je skutečně nejkrásnější sport na světě.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
P. Vařil [-] - J. Dumbrovský [-] , J. Liška [-] , L. Ponec [-] , V. Dobal [-] , J. Brom [-] , S. Melnykovskyi [-] , J. Meidl [-] , O. Lukeš [-] , O. Galuška [-] , D. Maruška [-]

FC Nové Hodějovice
L. Nechvátal [-] - M. Jáchym [-] , L. Vališ [-] , J. Schaffelhofer [-] , T. Tauer [-] , J. Trachta [-] , V. Korčák [-] , M. Hrdlička [-] , M. Rudolf [-] , T. Carda [-] , J. Rajtr [-]

ŽK: 61. O. Lukeš , 69. V. Dobal - 69. M. Hrdlička .
Hráči zápasu: V. Dobal , V. Švík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ambrožová Hana - BROM Daniel (N), LIPTÁK Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Jaroslav Brom
Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička, tohle je za barák. Pokud máte investiční peníze, doporučuji vsadit balík na domácího favorita. Klidně i v handicapu. Bude to smršť, radost a gólová exploze. A pak hned ze hřiště hurá na dokopnou.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích