2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

23.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o záchranu Holice zvládla!


Branky


0

Důležité utkání se hrálo v Olomouci. Oba týmy jsou namočeny v boji o záchranu a tak se hrálo o velice důležité body..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Diváci viděli v prvním poločase plejádu neproměněných brankových příležitostí třebíčských fotbalistů, což se jim také stalo v tomto utkání osudným. Třebíč totiž měla již v první minutě utkání dvě gólové šance, Dočekal ani Dogui ale gólově neuspěli. Následně mohl opět skórovat Dočekal, v obou svých gólových příležitostech byl však opět neúspěšný. Třebíčský brankář Procházka se poprvé ukázal v akci v 29. min., kdy bezpečně kryl přízemní Bučkovu střelu. V 31. min. byla Třebíč opět blízko vedoucího gólu, Novotný, po přihrávce Dočekala, ale tváří v tvář domácího brankáře Muchu nedokázal překonat. Z následného rohového kopu, v jasné gólové příležitosti, Komínek mířil pouze do noh domácího gólmana. V další jasné gólové šanci se v 39. min. ocitl Dogui, po přihrávce Dobrovolného mířil však pouze do dobře postaveného gólmana. Třebíč tak neproměnila řadu šancí a šla do šaten za stavu 0:0 velmi rozladěná.

Domácí berou 3 body!

Ráz druhého poločasu určila 53. min., kdy hlavní rozhodčí Mikyska Komínkovo odebrání balonu Markovi Heinzovi posoudil jako nedovolené a nařídil přímý volný kop těsně před velkým vápnem třebíčských. K míči se postavil exreprezentant Heinz a střelou přes zeď poslal domácí do vedení 1 : 0. V 62. min. po rychlém protiútoku do otevřené třebíčské obrany dostal až příliš volného prostoru Šteigl, který umístěnou střelou k tyči zvýšil na 2 : 0. Třebíč mohla snížit v 71. min., střídající Kelbler ale tváří v tvář Muchu nepřekonal. V 77. min. byl vyloučen domácí Přikryl po faulu na Havránka, Třebíč se ale na zvrat v utkání již nezmohla. Hrdinou byl bezesporu domácí brankář Mucha, který hlavně v první půli udržel domácí ve hře.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Oldřich Machala,trenér: „Už jsme potřebovali vyhrát, protože ta situace byla kritická. Kdybychom to nezvládli, tak by Třebíč odskočila a už by se těžko doháněla. Je to samozřejmě důležité vítězství. Jsem rád hlavně za druhý poločas, který si myslím, že jsme ovládli a byli jednoznačně lepší. Spokojen jsem tedy se třemi body a s druhou půlí,"




Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - M. Heinz [-] , J. Srnec [-] , G. Pezzotti [-] , J. Marek [-] (79. O. Kováč [-] ) , O. Pyclík [-] (88. O. Bořil [-] ) , J. Kotouč [-] , F. Přikryl [-] , J. Šteigl [-] (90. O. Kostorek [-] ) , S. Petrić [-] , O. Buček [-]

HFK Třebíč
K. Procházka [-] - K. Havránek [-] (79. C. Bagnon [-] ) , M. Dogui [-] (58. M. Kelbler [-] ) , D. Komínek [-] , M. Dočekal [-] , P. Ošmera [-] , R. Novotný [-] , J. Chlup [-] (83. S. Kishita [-] ) , J. Dobrovolný [-] , O. Benda [-] , P. Chalupa [-]

ŽK: 40. F. Přikryl , 62. O. Buček - 37. M. Dočekal . ČK: 77. F. Přikryl .
Místo: tráva. Počet diváků: 135. Rozhodčí: Mikyska Jan - PODANÝ Marek, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.