Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:30

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná si proti oslabeným Dívčicím s chutí zastřílela


Branky


13

Druhá Včelná se v 9. kole střetla s trápícími Dívčicemi. Po úvodním oťukávání už bylo na jasné, kdo je lídrem III. třídy. První poločas sice hosté v deseti lidech odolávali, ale ve druhé půli přišly zbytečné chyby a nakonec z toho byl debakl 10:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté i v deseti statečně bojovali

První střelecký pokus obstarali domácí, Gruberovu střelu Maršán nepříliš jistě vyrazil mimo bránu. Další příležitost už domácí využili, i když mu soupeř trochu pomohl, ve 4. minutě si nešťastně srazil střelu Ondřeje Polanského do vlastní brány Maršán. O čtyři minuty později se trefil Karel Novák a ve 25. minutě navýšil skóre tvrdou ránou Petr Křiváček - 3:0. Domácí měli i další příležitosti, ale s některými naložili až moc lehkovážně. Dívčice, které už v té době hráli v deseti se ale nezvdaly a Martin Čuhaj vystihl přihrávku domácích a propálil brankáře Žemličku. Hosté byli jako politi živou vodou a začali domácím zle zatápět, přišlo několik šancí a rohových kopů. Po jednom z nich snižoval krásnou hlavičkou Václav Strnad. Včelná stihla před přestávkou odskočit takzvaným gólem do šatny, když při ponechané výhodě vyslal Gruber z přečíslení do samostatného úniku Davida Tondla, který se nemýlil. Do kabin odcházela obě mužstva za stavu 4:2.

Domácí nakonec dokázali vstřelit deset branek

Druhý poločas zahájili domácí opět skvěle. Hrubé chyby v dívčické obraně potrestal dvěma góly Karel Novák, který tak zkompletoval hattrick. Za domácí se poté zaslouženě dokázal dvakrát prosadit i špílmachr Jan Gruber. V 71. minutě zvýšil Michal Jordán, který velice hezky zakroutil balón ke vzdálenější tyči a desátý hřebíček do rakve přidal Vít Šálek, který zůstal osamocen na středu pokutového území a po přihrávce z levé strany lehce propálil gólmana střelou doprostřed branky. Domácí tým tak mohl být nadmíru spokojen, zatímco hostům zbyly po nejhorším výkonu sezóny jen oči pro pláč. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Před zápasem jsme sice věděli, že bez několika opor nás čeká na Včelné těžká práce. Ale když se těsně před výkopem začalo jedenáct odvážných postupně zraňovat, tak sem tušil, že bude hodně zle. První poločas jsme sice ještě drželi s domácími krok, ale ve druhé půli to byla pro nás jen škola. Jak utkání skončilo nemá snad ani smysl komentovat. Uvidíme na jaře, jestli tenhle kádr má vůbec na to, aby hrál III. třídu.



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
J. Žemlička [-] - V. Adamovský [-] , T. Jordán [-] , L. Krajčír [-] , P. Křiváček [-] - K. Novák [-] , D. Tondl [-] , V. Šálek [-] , M. Jordán [-] - J. Gruber [-] , O. Polanský [-]

TJ Mír Dívčice
M. Maršán [-] - J. Hájek [-] , Š. Hájek [-] , V. David [-] - O. Šťastný [-] , S. Rejdal [-] , P. Semrád [-] , J. Valenta [-] - V. Valenta [-] , V. Strnad [-] , M. Čuhaj [-]

ŽK: 15. V. Adamovský - 40. P. Semrád .
Hráči zápasu: K. Novák , O. Polanský , J. Gruber .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PILEČEK Josef - ZAJÍČEK Václav (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Přepokládám výhru domácích v poměru 3:1. Střelecky by se mohl prosadit Gruber a za hosty Strnad…

7. 10. 2021 19:28
Výhra domácích v poměru 3:1. Střelecky by se mohl prosadit Gruber a za hosty Strnad…

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích