3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice díky brankám z devadesáté minuty vyhráli nad Horní Stropnicí


Branky


13

Fotbalisté Nových Hodějovic zvítězili ve 4. kole III. třídy nad Horní Stropnicí 3:1. V prvním poločase poslal domácí do vedení Trachta. Ve druhé půli hosté dokázali vyrovnat a vypadalo to, že zápas skončil dělbou bodů, jenže domácí si nechali vstřelení branek na poslední minuty a hosté tak odjíždějí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Trachta

Domácí byli v prvním poločase aktivnější. V 10. minutě využil zaváhání hostující obrany Jiří Trachta, kdy se poslední obránce nepochopil s golmanem a Trachta už měl před sebou jen odkrytou branku. Zbytek prvního poločasu domácí jen několikrát ohrozili branku střelami z větší dálky, se kterými výborně chytající brankář Josefík neměl větší práci. Poločas tak skončil těsným vedením domácích.

Domácí dokázali vstřelit dvě branky v posledních minutách zápasu

Do druhého poločasu hosté nastoupili aktivněji a hned po pěti minutách mohli být srovnáno, když domácím obráncům po dlouhém pasu utekl hostující útočník, ale z bezprostřední blízkosti pouze trefil brankáře Rozyckého. Domácí mohli několikrát dodat klid na své kopačky další brankou, ale buď byl proti brankář Josefík, nebo střelecká smůla domácích. Hosté mohli vyrovnat v 70. minutě přímým kopem pár metrů za vápnem, ovšem střelu mířící na bližší tyč lapil Rozycki. K vyrovnání došlo v 83. minutě, kdy hostující Zdeněk Staněk chtěl ze strany centrovat před branku, ale míč zamířil přímo na zadní tyč branky Rozyckého a ten se po něm mohl jen marně natahovat – 1:1. Na závěr zápasu domácí chtěli převalit skóre zápasu na svou stranu a vrhli všechny síly do útoku. To se povedlo v 90. minutě, kdy si na centr Rudolfa od rohového praporku hlavou naskočil na hranici penalty domácí David Lojka a Josefíkovi nedal šanci – 2:1. Tuto branku špatně nesla lavička hostí a po několika hrubých nadávkách a vystartování z lavičky na rozhodčího musel rozhodčí udělit vedoucímu mužstva červenou kartu. Nastavovali se dvě minuty a domácí se dostali do další šance, která skončila rohem. Z následného rohu se po odraženém balonu trefil zleva zkušeným způsobem střelou na zadní tyč Petr Janovský - 3:1. Rozhodčí už nechal hosty pouze rozehrát a tak se mohli domácí i přes nervózní a napínavý závěr zápasu radovat ze zisku tří bodů.

Autor: Josef Rozycki



Sestavy


FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - P. Morong [-] , Z. Kroupa [-] , P. Janovský [-] , T. Bourek [-] , D. Lojka [-] , M. Rudolf [-] , T. Carda [-] , V. Korčák [-] , M. Hrdlička [-] , J. Schaffelhofer [-]

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - T. Kaprál [-] , K. Příhoda [-] , P. Novák [-] , Z. Staněk [-] , V. Trojan [-] , M. Sedlák [-] , J. Kotrč [-] , J. Haňur [-] , D. Antoni [-] , J. Charvát [-]

Hráči zápasu: D. Lojka .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: POJAR Pavel - VOCHOZKA Jaroslav (N), ŠROM Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Stropnice sice v posledním zápase urvala první bod s Týnem, ale Hodějovice se zdají na startu sezony v lepší formě. Body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Pokud navážeme na druhý poločas s Týnem tak bychom mohli Hodějovice potrápit.

Tip: výhra domácích

Po výhře s Dívčicema zabodují i doma se Stropnicí.