Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 15:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Olympie porazila Dívčice a připsala si první tři body


Branky


13

Hned druhé kolo III. třídy přineslo pikantní souboj mezi domácím Týnem a Dívčicemi. Hosté toužili po další výhře v sezóně, jenže ztroskotali na nepřesném zakončení. Po poločase hráli prim hlavně domácí, kteří si vytvářeli šanci za šancí a dokázali vstřelit pět branek. Dívčice pouze korigovali dvěma góly kanonýra Ježka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Pikantní souboj dvou blízkých soupeřů nabídl v první půli parádní podívanou. Festival šancí odstartoval v deváté minutě, kdy hostující Semrád vracel míč ve vápně pod sebe, kde střílel Valenta, trefil ale pouze dobře postaveného brankáře Adzimu. Na opačné straně měl úvodní možnost Stoklasa, který vypálil prudce z dálky a Trčka jeho ránu vytáhl konečky prstů nad břevno. Hosté mohli odpovědět hned za minutu Semrádem, jeho pokus směřující k tyči ale brankář vyrazil. Ve dvacáté minutě byl Ježek ve slibné šanci, zblízka před brankou ale mířil nad. Za další minutu pronikl do šestnáctky Strnad a jeho skrytou ránu skvěle chytající Adzima na čáře vytáhl na rohový kop.  Hosté v aktivitě pokračovali a tlačili se vpřed, ale paradoxně další šance měli domácí. Za dlouhým centrem se tlačil Ponec, ale míč ve skluzu netrefil, a ten stejný hráč pět minut před koncem šel do ještě větší šance, ale tentokrát se tváří v tvář Trčkovi neuspěl. Hostující brankář Trčka si během odkopu zranil kotník a musel být střídán Maršánem. Po následném rohovém kopu mohl vstřelit vedoucí branku Maruška, ale jeho střela skončila těsně vedle branky. Zajímavá první půle tedy skončila nerozhodně.

Domácí berou zaslouženě všechny body

V úvodu druhé půle zahrozil jako první střídající Strnad, jeho pokus ovšem brankář Adzima schoval ve svém náručí. Domácí gólman navíc hned záhy poslal parádní dlouhý výkop na hrot, kde Ondřej Voneš využil nedohody defenzivy, beka přesprintoval a trošku šťastnou střelou vyběhnutého brankáře Dívčic přeloboval – 1:0. Zaplněné tribuny se bavily fotbalem a domácí mužstvo je brzy opět rozradostnilo. Dvě minuty po první brance vyrazil s míčem vpřed Stoklasa, jeho tvrdou ránu vyrazil Maršán jen do strany, kde číhal nabíhající Sergii Melnykovskyi a prudkou ranou na bližší tyč zvýšil na 2:0. Záložní řada v čele se Stoklasou a Maruškou i nadále trápila obranu Dívčic. Druhý jmenovaný mohl přidat svou první trefu v utkání poté, co pádil zprava sám na branku, nakonec ale do jeho rány skočil obětavý obránce. Domácí to záhy mrzelo, protože přišlo snížení, když se svým důrazem prosadil Michal Ježek. Závěrečné minuty patřily domácím, kteří trestali veškeré chyby v obraně hostí. Nejprve se trefil Lukáš Stoklasa, který překvapil hostujího brankáře Maršána. Dvě rychlé branky vstřelil po rychlých protiútocích David Maruška a bylo rozhodnuto. Nic na tom nezměnila ani branka Michala Ježka. Týn nad Vltavou tak po efektivním výkonu ve druhé půli získal plný počet bodů. 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Lukáš Ponec (hráč): Zápas jsme nezačali úplně šťastně, když jsme nabídli hostům tři vyložené šance, které ale skvělými zákroky zlikvidoval Adzima. Poté přišla řada na naše střelce včetně mě, ale také jsme si vylámali zuby na hostujícím brankáři. Po poločase se nám podařilo vstřelit rychlé slepené góly, první gól za muže si připsal mladíček Voneš a navrátilec Melynkovkyi. Dívčice poté ještě dvakrát korigovaly skoré střelcem Ježkem. Vždy jsme na tyto branky našli odpověď, když se jednou trefil Stoklasa a dvakrát Maruška. Chtěli jsme odčinit prohru z Černého Dubu, což se nám povedlo a 3 body zůstaly zaslouženě doma.

TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Porazili jsme se sami. Ve zlomových situacích při gólech na 2:0 a 3:1 jsme nebyli dostatečně agresivní. Domácí se prosadili z několika šancí, které měli. Týn byl produktivní, to rozhodlo. My jsme sice hráli víc s míčem, ale jen po vápno. Ovlivnila nás zranění, které bohužel ani rozhodčí nepotrestal žlutou kartou, ale na to se nedá vymlouvat. Ze zápasu nemám moc dobrý pocit, ale nebudeme smutnit, jedeme dál.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
J. Adzima [-] - J. Dumbrovský [-] , O. Galuška [-] , O. Michálek [-] , J. Meidl [-] - F. Hudeček [-] , J. Liška [-] , D. Maruška [-] , S. Melnykovskyi [-] , L. Ponec [-] - M. Ponec [-] -

TJ Mír Dívčice
P. Trčka [-] - L. Waldhauser [-] , J. Hájek [-] , V. David [-] - P. Semrád [-] , Š. Vazač [-] , V. Valenta [-] , S. Rejdal [-] , O. Šťastný [-] - M. Ježek [-] , V. Strnad [-]

ŽK: 64. F. Hudeček - 35. M. Ježek .
Hráči zápasu: D. Maruška , L. Stoklasa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - HUDEČEK Antonín (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: výhra domácích

Týn si doma výhru pohlídá a na svém letišti jasně přehraje Dívčice.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů