Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Hnojník v Mostech naděloval


Branky


5

Do Mostů zavítal Hnojník. Ani jednomu z celků se úvod sezóny nepodařil, a tak mělo být utkání o první tři body do tabulky pro oba týmy vyrovnané. Opak byl, ale pravdou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick do poločasu

Utkání začalo za přítomnosti asi 40 diváků ve svižném tempu. Od úvodních vteřin se hráči Hnojníku tlačili dopředu a domácí pouze odkopáváli míče za půlící čáru. 

První vážnější možnost hostí, využil po přihrávce Macečka Zábělská, který tak v šesté minutě otevřel skóre. 

O pár minut později, konkrétně v minutě 16. načal svůj účet také Maceček. Ten si pouze vyměnil role s kolegou z útoku Zábelkou a dostal míč za záda bezmocného Martina Jopka podruhé. Domácí byli vlastně jen v roli sparing partnera, absolutně nestíhali a kombinační hře Hnojníku jen přihlíželi.

Hosté se po minulé porážce s Vendryní chtěli doopravdy předvést a do poločasu stihli zásluhou Macečka ještě další dvě branky. Poločas tedy byl 0:4 a Maceček byl autorem hned tří a završil, tak hattrick.

Koncert pokračoval

Úvod druhé půle se nesl ve znamení prvního poločasu, tedy, jakmile se rozehrálo, domácí byli zatažení na své polovině. Hned po minutě hry se ke střele dostal Zábelka, který trefil Bolka, od nějž se míč protečoval do brány. Pro Bolka to byla premiérová trefa v dresu Hnojníku po příchodu z Českého Těšína.

O tři minuty se skóre opět měnilo, Karel Maceček neměl stále dost a svou čtvrtou branku utkání vstřelil v minutě 49.

To už zkušený brankář Martin Jopek nevydržel a pustil místo svému synovi, sedmnáctiletému Vojtěchu Jopkovi.

 

V 66.minutě uzavřel svůj gólový účet kanonýr Maceček na pět, trošku kuriózně. Vyražená střela, kterou brankář Vojtěch Jopek vyrazil, totiž trefila jednoho z bránících hráčů Mostů a od něj se vrátila za pravou tyč.

Mostečtí hostujícího brankáře Martina Lamoše příliš nezaměstnali, když už se k nějakému náznaku šance propracovali, končilo to buď střelou mimo nebo ještě dřív v zárodku akce na dobře bránící defenzivě.

Osmá branka v síti Mostů stála za to. V 76.minutě rozehrál roh na krátko Zábelka, jeden z hráčů Hnojníku mu míč vrátil a Zábelka jej prak nekompromisně od suťové čáry zakroutil na zadní tyč.

Potupná desítka byla na spadnutí, ale nekonala se. V závěru utkání se malinko polevilo v tempu střílení branek a došlo jen ke kosmetické úpravě, kdy Zábelka rozehrál rohový kop, na který si naskočil stoper Petr Rusz a hlavou mířil přesně k levé tyči a uzavřel celé utkání na 9:0

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
David Tryska - vedoucí mužstva: Už když jsem na začátku zápasu viděl, jak jsou dobří, tak jsem tušil, že budeme mít problém. Ty jejich přihrávky, narážečky. Hráli velmi dobře, ne náhodou působili minulou sezonu v I. A třídě.Doufal jsem, že vydržíme co nejdéle s nulou, ale už v šesté minutě jsme inkasovali první gól a vezli jsme se. Co akce, to gól. Strašné. Chytal nám sice náhradník, ale za branky nemohl. Obrana mu moc nepomohla a celkově naše hra nebyla dobrá. Trápili jsme se.

TJ Sokol Hnojník
Jakub Hradil: Utkání na jednu stranu, měli jsme z něj docela obavy, co nás tady bude čekat, protože Mosty poslední roky hrály vždy v dolních patrech, tak bylo nutné utkání zvládnout, naštěstí se to podařilo a vezeme si dle mého povinné tři body.



Sestavy


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
M. Jopek [-] (53. V. Jopek [-] ) - P. Kolář [-] (70. A. Puczok [-] ) , M. Turek [-] , O. Jochymek [-] , D. Kufa [-] - P. Šafařík [-] , M. Samiec [-] (46. D. Frola [-] ) , F. Malik [-] (77. M. Marszalek [-] ) , R. Drong [-] , J. Szotkowski [-] - D. Fuják [-] (46. L. Bednár [-] ) -

TJ Sokol Hnojník
M. Lamoš [-] - L. Brzuchanski [-] , M. Bauman [-] , P. Rusz [-] , J. Kozel [-] - A. Klus [-] (57. J. Hradil [-] ) , V. Kaňok [-] , D. Bolek [-] , Š. Grochal [-] - K. Maceček [-] (67. J. Lachowicz [-] ) , V. Zábelka [-] -

ŽK: 42. J. Szotkowski .
Místo: Mosty u Jablunkova. Počet diváků: 35.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Oba týmy v minulém kole nebodovaly, tak bude těžké určit výherce, ale věřím, že to bude tým hostů.