Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychvald smetl Svinov a kraluje tabulce


5

Fotbalisté Rychvaldu mohou být zatím spokojeni se svými výkony, po zápase se Svinovem berou další 3 body a dokazují, že jsou v roli favoritů oprávněně

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotní odpoledne přineslo utkání mezi Rychvaldem a Svinovem, kde mohli diváci vidět spoustu branek. Svinovští se snažili držet krok s favorizovaným soupeřem, ale už v 7. minutě poprvé inkasovali. Střelcem byl Kašpárek. Výše jmenovaný se trefil i podruhé, v minutě 18. Gólové hody pokračovaly, ve 38. minutě skóruje Kuzník a hned 2 minuty po něm ho na tabulku střelců následuje Truhlík. První poločas tedy 4:0 pro Rychvald.

 

Druhý poločas nepřinesl herně už tolik zajímavého, co poločas první. Hosté, kteří přijeli pouze se dvěmi hráči na střídání, opadli jak po fyzické, tak i psychické stránce a utkání už se snažili jen dohrát. V 65. minutě přichází pátá branka pro Rychvald, střelcem je Vantuch. Hned 3 minuty na to, v 68. minutě, se podruhé zadařilo Kuzníkovi a tím se uzavřelo i skóre celého zápasu. Hráči Rychvaldu potvrdili svou kvalitu a zaslouženě vedou tabulku. 



Ohlasy k zápasu



TJ Vítkovice - Svinov
Vladimír Kabát, předseda: Prvních 10 minut jsme s nimi dokázali hrát vyrovnaný zápas, ale potom jsme do poločasu dostali čtyři branky. Druhý poločas už jsme jen dohráli v poklidu. Určitě jsme se chystali na něco lepšího. Pár hráčů nám sice chybělo, ale to nás neomlouvá.



Sestavy


TJ Slavoj Rychvald
M. Zouhar [-] - T. Rozsíval [-] , J. Jiričný [-] , J. Kuznik [-] , M. Nadhajský [-] , M. Drnovský [-] , P. Vantuch [-] (71. J. Vašátko [-] ) , D. Kašpárek [-] (77. J. Franek [-] ) , R. Truhlík [-] , D. Dzida [-] (71. J. Stokláska [-] ) , D. Brevčinský [-] (77. D. Chautur [-] )

TJ Vítkovice - Svinov
P. Braun [-] - J. Pertlík [-] , M. Waszut [-] , D. Stralczynski [-] , J. Lichovník [-] , J. Chrastina [-] , P. Olšar [-] , D. Vaněk [-] , M. Pastorek [-] (18. J. Pitala [-] ) , O. Ponížil [-] , J. Okřina [-] (28. T. Vykoukal [-] )

ŽK: 27. R. Truhlík , 64. M. Drnovský - 49. P. Olšar , 63. O. Ponížil , 88. J. Pitala .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: FRYČ Lukáš - SUCHÝ Jan, MARTÍNEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Rychvald není o cem

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Natálie Pavlisová

Expert: Rostislav Pavlenka
Tip experta: výhra domácích

Rychvald je zatím s plným bodovým ziskem. V minulem zápase jasně převálcovali domácí Šilheřovice 4:0. Jeden z adeptů na postup.