2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 14:30

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě branky z prvního poločasu rozhodly o utkání


Branky


12. M. Žyla , 36. L. Vagner
1

A mužstvo mužů Baníku sehrálo v neděli 31. října další utkání v 1.A třídě, když v rámci 2. kola v předposledním podzimním utkání a předposledním domácím podzimním utkání přivítalo těžkého soupeře – TJ Dobratice. Baník šel do tohoto utkání se čtyř zápasovou sérii bez prohry, Dobratice neprohrály dvě utkání v řadě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žyla a Vágner rozhodli v prvním poločase

Do utkání vstoupil aktivněji Baník a za svou aktivitu byl odměněn ve 12. minutě, když se přesnou trefou po autovém vhazování prosadil Marcin Žyla. Baník i po úvodní brance byl stálé aktivnější týmem, a to vyústilo ve 36. minutě, když byl faulován v pokutovém území Antonín Chumchal a správně nařízený pokutový kop proměnil přesnou trefou navrátilec po zranění Lukáš Vagner. Do konce prvního poločasu již žádná branka nepřišla.

Baník stále držel aktivitu

 Baník tak vedl zaslouženě 2:0. Ve druhém poločase se moc obraz hry nezměnil Baník byl aktivnějším týmem a měl další možnosti na navýšení skóre, ale ve druhé půli již žádná branka nepadla, a to ani když neproměnil za Baník pokutový kop Lukáš Golasowski. Hosté se také neprosadili, ale Dobratice moc možností neměly. Baník tak zvítězil výsledkem 2:0 získal další zasloužené tři body do tabulky.



Sestavy


FK Baník Albrechtice
B. Gradek [-] - O. Přeček [-] , L. Golasowski [-] , A. Chumchal [-] , T. Izaiáš [-] (81. D. Koňczyna [-] ) , D. Žyla [-] , M. Žyla [-] , P. Kubiena [-] , J. Kociolek [-] , L. Vagner [-] , J. Hovůrka [-]

TJ Dobratice
O. Bocek [-] - T. Bařina [-] (75. M. Moják [-] ) , J. Lisník [-] (36. A. Březina [-] ) , L. Somr [-] , M. Šimeček [-] , R. Pařenica [-] , M. Causidis [-] , A. Kohut [-] , O. Skotnica [-] , D. Dobiáš [-] (83. E. Dobiáš [-] ) , P. Lýsek [-]

ŽK: 10. R. Pařenica , 23. L. Somr , 81. A. Kohut .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BARTOŠ Ivan - HYKL Dominik, KYSELÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 10:12

Tip: výhra domácích