1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže si výhru u soupeře pohlídal


Branky


33. Z. Bednář - 20. J. Pilch , 75. J. Pilch
6

Mohlo se říct, že zdee už bylo předem rozhodnuto. Zápas ale také mohl skončit plichtou. Jak toto utkání vypadalo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

 

Domácí se do první šance dostali již v páté minutě, to přiletěl do vápna hostů přízemní centr a stoper Krezelok na poslední chvíli skočil do nebezpečné střely. Po čtvrt hodině hry napřáhl z 25 metrů Graňák a mířil těsně vedle. Hosté udeřili okamžitě když mohli. Baron poslal dlouhý mic do běhu Pilchovi, který s ním udělal to, co mu letos jde nejlépe, poslal jej do sítě. O minutu později si Dittrich postavil míč k přímému kopu ze sedmnácti metrů, ale slabou střelu musel Galusik krýt. Ve 28' Baron opět přesnou přihrávkou vysunul Pilcha, ten tentokrát mířil do tyče. O dvě minuty později prostrčil míč mezi obranou na Pilcha Staniek, tentokrát jeho střelu obránce tečoval na rohový kop. Ve 33' domácí poslali do vápna centr z pravé strany a kapitán Bednář se hlavou nemýlil. Do konce poločasu měli domácí územní převahu ale nic z ní nevydolovali.     

Tři body pro hosty

A místo aby domácí pokračovali v aktivním výkonu ve druhé půli tak hráli defenzivně a hosté jim za to mohou jen poděkovat. Po deseti minutách hry sice nebezpečně, ale přeci jen dost nad pálili domácí Sittek a Graňák. Uběhla hodina hry a domácí mohli jít do vedení. Po rohovém kopu měli domácí ve velkém závaru snad čtyři střely , všechny však obětaví hosté zablokovali. O dvě minuty později zachytil Zoubek rozehrávku Stonavy a jeho pokus neletěl daleko od pravé tyče Svatoše. V 67' poslal do vápna stříleny centr Liberda, Baron si míč podržel a po otočce poslal vysoko nad. Dvacet minut před koncem se do šance dostal i střídající Zoller, slabý pokus Galusik lapil. Domácí se o chvíli později dostali do další větší šance, Galusik již byl překonán, ale na brankové čáře jej jistil Martincik. Čtvrt hodiny přišel zlomový moment. Badura sehrál míč napravo Maroszovi, ten míč vrátil do vápna, kde si jej našel nejlepší střelec soutěže Pilch a opět překlopil vedení má stranu hostů. Čtyři minuty na to mohl zkompletovat hattrick. To totiž vystihl rozehrávku domácích, dostal se sice do úhlu ale jeho pokus jen tak tak nezapadl mezi tři tyče. V devadesáté minutě měl duel rozhodnout Liberda. Hosté šli do brejku dva na obránce, Heczko poslal míč právě Liberdovi, před kterým stal jen poslední obránce, přesto poslal útočník hostů míč jen do něj. V poslední minutě dlouhého nastavení tak mohli domácí srovnat, jenomže ani osamocený útočník před Galusikem neuspěl a ze zisku tří bodů se tak mohli radovat hosté. 



Sestavy


SK Stonava
L. Svatoš [-] - J. Sittek [-] , P. Dittrich [-] , M. Folwarczny [-] , J. Žebrok [-] , M. Koďousek [-] , L. Graňák [-] (66. J. Zoller [-] ) , Z. Bednář [-] , D. Siekiera [-] , L. Němec [-] (73. P. Szotkowski [-] ) , J. Gatnar [-]

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - D. Marosz [-] (88. T. Fober [-] ) , M. Martinčík [-] (46. B. Gajdzica [-] ) , J. Staniek [-] (60. A. Liberda [-] ) , J. Pilch [-] (89. D. Heczko [-] ) , L. Baron [-] , J. Rusz [-] , D. Zoubek [-] , B. Krezelok [-] , I. Martinčík [-] , R. Badura [-]

ŽK: 13. D. Siekiera , 64. M. Folwarczny , 73. J. Žebrok - 37. J. Pilch , 51. J. Staniek , 71. R. Badura , 92. L. Baron .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: PÍSEČNÝ Lukáš - LEŠKO Ondřej, KLEČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kristýna Haldinová

Expert: Jiří Malý
Tip experta: remíza

Velmi vyrovnané utkání dvou dobrých týmů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích