2:1
(1:0)
72. F. Przyczko (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí zvítězili nad Smilovicemi


Branky


5

Libhošť - V 7. kole ČPP I. A třída mužů sk. B fotbalisté změřili na domácím hřišti síly s týmem ze Smilovic. V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal, který okořenil gólem hlavou Jan Smolarčík. Ve druhém poločase tým Smilovic držel domácí tým pod tlakem a zaslouženě vyrovnal z pokutového kopu. Poslední slovo ale měli domácí fotbalisté, když v poslední minutě strhnul vítězství na naši stranu opět hlavou střídající Lukáš Hanzelka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden gól v poločase

Po začátečním hvizdu se k první střele dostali hosté, ovšem nějak výrazně branku Dubce neohrozili. V 17. minutě výstavně nacentroval Patrik Čapka balón do vápna na Honzu Smolarčíka, který hlavou nedal hostujícímu gólmanovi šanci - 1:0. Po pěti minutách měl na kopačce zvýšení opět domácí Smolarčík, ale v koncovce sám před hostujícím brankářem vyloženou šanci zahodil. Poté se hra ustálila a probíhal spíše boj ve středu hřiště s řadou nepřesností na obou stranách.  

Vyrovnání a vítězný gól

Na začátku druhého poločasu měli hosté slibnou šanci, kterou Dubec vyrazil na roh. V 56. minutě z hranice vápna napřáhl nebezpečně Smolarčík, jeho přízemní střela však o kousek minula hostující bránu. O pět minutu později se do slibné šance dostal Jarda Čapka, zvolil však velmi slabé a nepřesné zakončení jen do rukavic hostujícího brankáře. Po hodině hry se hra na obou stranách přitvrdila a z toho plynuly žluté karty na obou stranách. V 72. minutě v našem pokutovém území fauloval domácí Hajník a byl nařízen pokutový kop, který soupeř proměnil - 1:1. Po vyrovnávací brance trenér domácích vystřídal Patrika Čapku za Lukáše Hanzelku, který měl v závěru oživit naši ofenzivu. Hráči Smilovic s podporou skandujících diváků drželi naše hráče v hlubokém obranném bloku, ojedinělé šance se jím však už nedařilo vytvořit. V závěru zápasu zahrávali naši hráči standardku, ujmul se jí Martin Bartoň a poslal nebezpečný míč do vápna, který lehce hlavou posunul před banku hostů kapitán domácích Symerský. Ve skrumáži těl si centrovaný balón našel Lukáš Hanzelka a ten poslal chladnokrevně hlavou míč za záda bezmocného brankáře hostů - 2:1!  


Sestavy


FC Libhošť
O. Dubec [-] - Z. Melčák [-] , P. Čapka [-] (72. L. Hanzelka [-] ) , T. Turský [-] , D. Symerský [-] , J. Smolarčík [-] , D. Velart [-] , P. Hajník [-] , J. Čapka [-] , M. Bartoň [-] , O. Hanzelka [-] (84. P. Eckelsberger [-] )

SC Smilovice
V. Cymorek [-] - F. Przyczko [-] , P. Kohut [-] , A. Michalek [-] , L. Míra [-] , D. Walach [-] (46. O. Máj [-] ) , R. Cienciala [-] , P. Dytko [-] , B. Kocur [-] , R. Kisza [-] , D. Klimas [-] (80. T. Hrbáček [-] )

ŽK: 20. P. Čapka , 56. O. Hanzelka , 68. J. Čapka - 65. L. Míra , 68. P. Kohut , 88. T. Hrbáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOČEK Robin - ČECHÁČEK Petr, BYSTROŇOVÁ Eleanor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kristýna Haldinová

Expert: Filip Holý
Tip experta: remíza

Remíza v tomto utkání.

Tip: výhra domácích