1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová potvrdila v Jaroslavicích roli favorita


Branky


11

Hostím se vydařila první půle, kterou vyhráli o dvě branky. Domácí po návratu ze šaten snížili, ale poslední slovo měl hostující Blažek a rozhodl tak o výhře Mladcové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili dvě branky

"Vynikající vstup do utkání. Hned ve druhé minutě jsme se dostali do vedení, což určilo ráz celého poločasu. Byli jsme nebezpečnější, vytvořili jsme si dostatek gólových příležitostí, poločasový náskok mohl být výraznější. Naopak vstup do druhé půle byl velmi špatný. Nechali jsme si hned z kraje vstřelit kontaktní gól, který domácím nalil krev do žil a utkání začalo být vyrovnané. V 70.minutě se nádherně trefil kapitán týmu Blažek, který vymetl pavučiny v horním rohu domácí branky. Dvougólový náskok nás uklidnil, domácím naopak sebral vítr z plachet a utkání se už jen dohrávalo. Výkon v druhé půli měl do ideálu daleko, hlavně co se týče práce do defenzívy a nasazení celkově," hodnotí duel vedoucí týmu z Mladcové Zdeněk Hrnčiřík.

Hosté sí výhru pohlídali

Lukáš Macalík, hráč Jaroslavic: „Opět jsme zaspali úvod zápasu a po tečované střele Sklenáře zpoza vápna prohrávali. Mladcovou vstřelená branka nakopla a domácí hráče v prvních dvaceti minutách jednoznačně přehrávala. Tlak hostů vyvrcholil druhým gólem. Tato trefa byla uznána i přesto, že pomezní rozhodčí signalizoval ofsajd. Hlavní rozhodčí ale jeho rozhodnutí změnil a branku překvapivě uznal. Po tomto sporném verdiktu jsme se konečně probrali a začali Mladcovou přehrávat. Co se nepovedlo v prvním poločase, to podařilo bezprostředně po zahájení druhé půle. Důraz střídajícího Dominika Lahody slavil úspěch, který po pár sekundách na hřišti vstřelil svůj první gól za "A" tým Jaroslavic. Měli jsme několik šanci na vyrovnání, ale bohužel jen potvrdili svoji střeleckou impotenci, která kazí podzimní výsledky. Jak jednoduše se dá vstřelit gól ukázal po zbytečné chybě obrany krásnou střelou do šibenice Blažek. Tato branka definitivně zlomil odpor."



Ohlasy k zápasu


SK Jaroslavice
Lukáš Macalík, hráč: Za předvedený výkon bychom si ze zápasu zasloužili odnést lespoň bod. Pokud nezlepšíme koncovku, těžko v příštím zápase v Holešově můžeme pomýšlet na lepší výsledek.




Sestavy


SK Jaroslavice
P. Žbel [-] - M. Žárský [-] (46. D. Lahoda [-] ) , M. Zikmund [-] (78. M. Liška [-] ) , O. Polách [-] , D. Vrba [-] - D. Horňák [-] , L. Batík [-] , L. Macalík [-] , D. Mynarčík [-] - P. Švach [-] , P. Paníček [-] (39. V. Chovanec [-] ) -

FK Mladcová
P. Kupka [-] - J. Zapletal [-] , M. Kraváček [-] , V. Korvas [-] , D. Kahaja [-] (72. M. Čihánek [-] ) , M. Kočica [-] (46. V. Fabík [-] ) , O. Blažek [-] , J. Chludil [-] , D. Sklenář [-] , M. Vyvlečka [-] (79. M. Višenka [-] ) , T. Haloda [-]

ŽK: 62. P. Švach - 44. D. Sklenář , 62. J. Zapletal , 85. M. Višenka , 89. T. Haloda .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - PODHAJSKÝ Tomáš, DLABAČ Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Lukáš Malý
Tip experta: výhra hostů

Mladcová v Jaroslavicích vyhraje

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku