P. Indra 25.
P. Indra 46.
M. Kobzinek 51. (p.)
L. Pilka 85.
4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 14:30

11.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru v derby slaví domácí


Branky


25. P. Indra , 46. P. Indra , 51. M. Kobzinek (p.) , 85. L. Pilka - 29. R. Bobčík
3

V 11. kole soutěže se konalo místní derby mezi Újezdcem a Dolním Němčí. Šťastnější z tohoto zápasu odchází domácí, kteří svým lepším výkonem porazili hostující tým 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

První poločas se hrálo vyrovnané utkání, kdy hosté měli i trochu nahoru a hned v první minutě měli hráči z Dolního Němčí tutovou šanci, která se jim ale nepodařila proměnit.  

První gól padnul ve 25. minutě. Červenka dostal přihrávku u kruhu, vyvezl balon dopředu a v ten nejlepší moment nasměroval míč mezi levého obránce a stopera, kde měl nejblíž k míči Indra, který prostřelil z prvního doteku na hranici šestnáctky.

Hosté ale nezaháleli a hned vyrovnali na 1:1, kdy Bobčík vyskočil nejvýše a hlavičkou uklidil míč k levé tyčce.

Do konce prvního poločasu si hostující hráč Bída vytvořili ještě další dvě šance, ale ty nakonec skončili jen na tyčce a břevnu.

První poločas byl vyrovnaný. Šance byly na obou stranách a stav 1:1 byl zasloužený pro oba týmy.

Rychlý nástup domácích

Ve druhém poločase měli domácí velmi dobrý nástup, soupeře okamžitě zatlačili a dali svou druhou branku v utkání.

Ke Šmídovi se odrazil míč u šestnáctky a ten ho z první centroval směrem na bránu. Stopeři Dolního Němčí se nedomluvili a nechali míč skočit na penaltě, kde už čekal Indra, který si odstavil protihráče a zkusil jsem vystřelit nůžkami. Tato parádička mu vyšla a míč nasměřoval do protisměru brankáře přímo k právě tyči.

Pár minut poté následovala sporná penalta, kde se o faul jednalo, ale nebylo jasné, zda se to odehrálo ve vápně či mimo. Rozhodčí se rozhodl pro pokutový kop a míče se ujal kapitán Miroslav Kobzinek a míč uklidil k levé tyčce.

Hosté se do hry už nedostali což se potvrdilo i pátým gólem utkání, kdy Lekeš po hezké individuální akci na levé straně naservíroval míč volnému Pilkovi na malém vápně a ten už jen míč doklepnul do prázdné brány.

 

I když se jednalo o derby, tak první poločas vyhrocený nebyl, oba týmy se snažily moc nefaulovat. Vyhrocenější to začalo být ale až ve druhém poločase za stavu 3:1, kdy proběhlo pár strkanic a tvrdých faulů. Od stavu 4:1 v 85. minutě už se ale hra uklidnila a zápas se jen dohrával.



Ohlasy k zápasu


Sokol Újezdec
Ohlasy - Sokol Újezdec - Patrik Indra: První poločas skončil spravedlivě 1:1. Ve druhém poločase už jsme ale Dolní Němčí začali přehrávat, a hlavně jsme měli více šancí, které jsme proměnili. Kluci celý zápas bojovali a odjezdili, takže 3 body jsme získali zaslouženě. Nejlepším hráčem byl jednoznačně Broňa Červenka, který je mozek celé naší hry. Je neskutečné, kolik toho naběhá. Broňa má velký podíl na včerejší výhře.




Sestavy


Sokol Újezdec
J. Pochylý [-] - J. Solařík [-] , R. Vacula [-] , J. Vítek [-] , F. Lekeš [-] (89. R. Katrňák [-] ) , M. Šmíd [-] , J. Pochylý [-] , P. Indra [-] (87. J. Papírek [-] ) , J. Gazdík [-] , M. Kobzinek [-] , B. Červenka [-]

TJ Dolní Němčí
R. Kadlček [-] - V. Ondřejka [-] , R. Bobčík [-] , P. Krchňáček [-] (84. T. Hibler [-] ) , I. Bída [-] , M. Krchňáček [-] , P. Tinka [-] , J. Hlaváček [-] (46. M. Mikulec [-] ) , L. Kadlček [-] , J. Šmehlík [-] , O. Cmol [-] (73. P. Škařupa [-] )

ŽK: 26. J. Šmehlík , 47. O. Cmol , 60. V. Ondřejka .
Hráči zápasu: B. Červenka .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: HRUBÝ Jaroslav - GARGULÁK Tomáš, TUREČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Sarah Bršlicová

Expert: Veliče Šumulikovski
Tip experta: remíza

Tady se bude konat zajímavý zápas.

Tip: výhra hostů