5:2
(5:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohodlné vítězství Unionu


Branky


6. J. Jindra , 16. L. Londa , 21. J. Jindra , 24. L. Londa , 39. M. Čopan - 18. M. Nolč ml. (p.) , 50. J. Haišman
0

Značně posílený Union se širokým kádrem nepřipustil žádnou komplikaci a v klidu si došel pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za čtyřicet minut bylo po zápase

Domácí hráči nenechali nic náhodě a již v 6. minutě se prosadil Jan Jindra, který přišel pomoci z "A" týmu společně s Martinem Seidlem. V 16. minutě to bylo už 2:0. Lukáš Londa prokázal svůj zabijácký instinkt a nenechal zapomenout na svou pověst nejlepšího střelce z loňské sezony. Hosté sice v 18. minutě odpověděli gólem z penalty, prosadil se Michal Nolč mladší. To bylo ze strany "vodníků" pro první poločas vše.  Poté se prosadili v rozmezí čtyř minut opět Jindra s Londou a s hosty to vypadalo zle nedobře. A aby toho nebylo málo, tak se 6 minut před hvizdem ukončujícím první poločas prosadil Michal Čopan.

Hosté nečekaně vyhráli druhou půli

Oba týmy značně zamíchaly sestavami a tyto změny se zdály být účinější pro hosty. Vodní Stavby již ve druhé petačtyřicetiminutovce neinkasovali, naopak dokázali v již 5 minut po úvodním hvizdu snížit na 5:2. Jiří Haišman pěknou střelou prostřelil domácího Kučeru. Domácí toho do předu již příliš nepřdvedli. A když už se do nějaké té šance dostali, nedokázali ji proměnit. Zašlouženě však vyhráli dnešní mač.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň B
Petr Starý (vedoucí mužstva): Přes léto s v Unionu objevilo několik nových tváří, takže máme hodně široký kádr a určitě i béčko bude kvalitnější, než v minulé sezóně. Velký podíl na výhře měly dvě posily z áčka, Honza Jindra a Martin Seidl, k nim se přidal Lukáš Londa a výsledkem bylo pohodlné vedení 5:1 hned o poločase. Po přestávce jsme začali střídat, polevili v tempu a hlavně zahazovali šance, takže už jsme gól nepřidali, naopak jeden inkasovali. Snad se nám bude dařit i dál, rádi bychom se v tabulce pohybovali výš, než na loňském desátém místě.

TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský (předseda klubu): Po špatném výkonu v prvním poločase přeskupil trenér Mařík sestavu a druhý poločas vyzněl pro vodníky dobře.



Sestavy


TJ Union Plzeň B
L. Kučera [-] - K. Kučera [-] , M. Haase [-] , O. Jakoubek [-] , M. Vinický [-] - A. Hořánek [-] , M. Čopan [-] , L. Londa [-] , R. Teocharis [-] , J. Jindra [-] - M. Seidl [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
J. Frýdl [-] - J. Haišman [-] , T. Hric [-] , M. Lochman [-] , M. Nolč ml. [-] , T. Sýkora [-] , P. Švarcbach [-] , J. Větrovský [-] , M. Sýkora [-]

Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hodek Jakub - ŠIMŮNEK Marek (N), HAVEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.