3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Každý chvilku tahal pilku


Branky


0

Velmi pohledný zápas byl k vidění mezi týmy Unionu a Letné. Vyrovnané utkání musely rozhodnout až pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu na obou stranách

Jako první se do vedení dostali domácí. Ve 24. minutě jim vyšel jeeden z častých pokusů o průnikovou přihrávku za obranu. Haase vyslal Kučeru, kterému se na dvakrát podařilo dostat míč k volnému Michalovi Čopanovi, který s jednoduchým zakončením neměl problém. Za devět minut však bylo srovnáno. Milan Štádler využil zaváhání hostující obrany, obešel vyběhnuvšího gólmana a zakončil do poloodkryté branky. Do šaten se tedy šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

Druhý poločas velmi podobný tomu prvnímu

Oba týmy vstoupily do druhé pětačtyřicetiminutovky velmi vlažně a s postupem času přibývalo také nepřesností. Jednu takovou využil v 55. minutě opět unionský Michal Čopan. Ondřej Jakůbek obral jednoho z hostů o míč, vyslal Čopana do útoku, a ten si již se šancí věděl rady. Záhy však bylo opět vyrovnáno.  Za pouhé čtyři minuty dokázal vyrovnat Zdeněk Soukup výstavní ranou do šibenice brankáře Jakeše. Do konce zápasu se již nic vážného nestalo, a tak se šlo na penalty.

Šťastnější Union bral o bod více

Union sice hned první dvě penalty neproměnil, ale v dalším průběhu se již nemylíl. Hosté rozhodující penaltu poslaly nad, a tak se domácí mohli těšit ze zisku druhého bodu.



Sestavy


TJ Union Plzeň B
K. Jakeš [-] - M. Haase [-] , O. Jakoubek [-] , M. Vinický [-] , K. Kučera [-] (71. V. Jíra [-] ) - M. Čopan [-] , P. Kučera [-] , L. Kučera [-] , M. Šimůnek [-] (83. V. Bořík [-] ) , K. Kučera [-] - P. Starý [-] (60. M. Volf [-] )

TJ Sokol Plzeň - Letná B
P. Chaloupka [-] - D. Pospěch [-] , V. Svoboda [-] , M. Holý [-] (60. J. Hebr [-] ) - J. Diviš [-] , M. Dobrý [-] - Z. Soukup [-] , J. Suk [-] , M. Štádler [-] , T. Kamínek [-] , M. Šampalík [-]

Místo: Tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - DOUŠA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.