1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté své vedení již nepustili


Branky


0

Vodní Stavby přijeli na hřiště letné s pokusem neinkasovat a dát nějaké branky a odvézt si tak tři body. Plán vyšel na jedničku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vodníci se dostali do vedení

I přes větší aktivitu domácích v úvodu zápasu se do vedení dostali hosté. Ve 27. minutě se prosadil Jiří Haišman. Vedení hostů navýšil v prvním poločase 7 minut na to Tomáš Sýkora a Vodní Stavby šli do kabin s dvoubrankovým vedením.

Letenští nedokázali zápas zvrátit

Oba týmy do druhého poločasu vystřídali velký počet hráčů a zdálo se, že to domácím přinese větší úspěch. Již minutu po svém pobytu na hřišti se prosadil Michal Legát. Využil skrumáže po standartní situaci a doklepl balón do sítě. Hostům vrátil dvoubrankové vedení opět Jiří Haišman. Vodníci již své vedení udrželi a z horké půdy z letné si tak odváží tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada (trenér): Hosté hráli na brejky, ze kterých dávali góly. Letná ve druhém poločase vytěžila z tlaku pouze jeden gól. Vyhrál produktivnější tým.

TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský (sekretář): V prvním poločase náš tým dominoval. Do druhého poločasu jsme vystřídali 4 hráče a bylo to znát. Naše hra už nebyla tak dobrá, ale s jistotou jsme si pohlídali vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná B
P. Chaloupka [-] - V. Svoboda [-] - J. Diviš [-] , M. Dobrý [-] - M. Vaněk [-] , P. Lehký [-] (46. S. Vlčák [-] ) , D. Máj [-] (66. J. Suk [-] ) , J. Bohun [-] , J. Hebr [-] (39. M. Vodička [-] ) , Z. Přibyl [-] (46. M. Legát [-] ) , J. Šerbaum [-] (46. M. Berky [-] )

TJ Vodní stavby Plzeň
J. Frýdl [-] - M. Sýkora [-] (46. D. Štec [-] ) , Z. Wočadlo [-] (46. M. Peroutka [-] ) , M. Michálek [-] , J. Větrovský [-] (46. V. Čech [-] ) - J. Čiviš [-] , T. Sýkora [-] , P. Švarcbach [-] , M. Mařík [-] (46. J. Jírovec [-] ) - J. Krásný [-] , J. Haišman [-] -

ŽK: 75. P. Chaloupka - 56. T. Sýkora .
Hráči zápasu: M. Legát - J. Haišman .
Místo: Tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Duspiva Václav - CIMBOTA Zdeněk (N), HAVEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.