Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2021 14:00

1.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modlany odčinily debakl, Verbíř třikrát asistoval


4

Pavel Verbíř mladší, syn teplické legendy, byl hlavním strůjcem výhry Modlan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Debakl 0:9 v Krupce odčinili v podzimní derniéře krajského přeboru fotbalisté Modlan. Na domácí půdě přehráli Perštejn 4:3 a přezimují na 12. místě. Perštejn je předposlední.
Modlany odehrály skvěle první poločas, z mnoha šancí se dvakrát prosadil Vavrinec a jednou Kupka, za hosty snižoval Bulatovič.

 


Když po přestávce Svoboda snížil, začalo drama. Domácí díky Helískovi odskočili znovu o dva góly, Bulatovič opět korigoval na 4:3, víc už domácí Perštejnu nepovolili. Třemi gólovými asistencemi se v zápase ukázal modlanský záložník Pavel Verbíř mladší. 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Baník Modlany
Michal Doležal, trenér Modlan: Věděli jsme, že poslední kolo musíme udělat tři body, což se povedlo. Druhou půli jsme trošku odešli fyzicky, ale první poločas jsme hráli fakt výborně. Co říct k tomu debaklu 0:9 v minulém kole? Vůbec nic. Nám je kolem 40 let, jim 25 , v tom byl ten hlavní rozdíl. Generačně jsou jinde.  Já taky hrál a bude mi už 45, prostě jsme nestíhali. Co se týká podzimu, bodů jsme měli mít víc, mrzí mě prohra v Jiřetíně, v Jílovém, doma s Kadaní. Ale jinak spokojenost celkově s fotbalem v Modlanech. Dorost je první v okrese, mladší dorost v kraji hraje taky v pohodě, žáků a přípravek máme hodně, to  je hlavní smysl celého klubu. Nejsme klub, abychom dávali v chlapech někomu peníze za fotbal, přece jen jsme na vesnici.  Vždy, když se nám nedaří, tak si řekneme, vždyť jsme jen vesnice a spousta měst, co hrají s námi v soutěži, je na tom hůř.“




Sestavy


TJ Baník Modlany
M. Trhlík [-] - V. Stožický [-] , J. Franc [-] , P. Verbíř [-] , M. Ludík [-] , M. Sigmund [-] , J. Vavrinec [-] (77. P. Hennebichler [-] ) , R. Kupka [-] , T. Vavrinec [-] (90. J. Šlitr [-] ) , P. Dragoun [-] , V. Šedina [-] (59. J. Helísek [-] )

TJ Spartak Perštejn
M. Pešek [-] - L. Krok [-] , F. Bachor [-] , A. Boruta [-] , V. Bulatovič [-] (81. I. Sabadosh [-] ) , M. Sobota [-] , J. Maršálek [-] , T. Svoboda [-] , M. Filip [-] , P. Filák [-] , J. Chmelan [-]

ŽK: 14. A. Boruta , 65. L. Krok . ČK: 80. P. Dragoun .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Čáka Jindřich - PETR Vojtěch, REINER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2021 09:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 20:06

Tip: výhra hostů

redakce Ústecký kraj

Expert: Ondřej Michl, sekretář Jílového
Tip experta: výhra domácích

I když se Modlanům teď moc nedaří, tak věřím, že využijí domácího prostředí a vyhrají.

Tip: výhra domácích