P. Havel 49. (p.)
M. Kučera 82.
J. Jordák 92.
3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

14.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vilémov natáhl sérii bez porážky na deset zápasů


Branky


49. P. Havel (p.) , 82. M. Kučera , 92. J. Jordák - 86. P. Šuber
4

Fotbalisté Vilémova zažívají v krajském přeboru úspěšný podzim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Vilémova natáhli svoji unikátní sérii bez porážky v krajském přeboru už na deset zápasů. Naposledy doma zdolali 3:1 Horní Jiřetín i díky trefě Jaroslava Jordáka, který musel kvůli velké marodce domácích naskočit z rezervního týmu. 

 

První poločas gól nepřinesl, i když šancí bylo na obou stranách dost. Parádní dělovka Vavrouška z 35 metrů skončila těsně vedle brány hostů, ve 28. minutě domácí Kučera našel nacvičeným signálem nabíhajícího      Havla, ale jeho střela šla jen těsně vedle brány. Hosté měli slibnou příležitost o chvíli později, ale Kocúr střílel nad bránu.

 

Brzy po přestávce se domácí dočkali, Čonka byl faulován  ve vápně a nařízenou penaltu  proměnil Havel. Uklidňující druhý gól přišel až v 82. minutě, kdy Kučera využil chybu hostujících stoperů, udělal kličku gólmanovi a zasunul míč do prázdné brány. Hosté se nevzdali, v 87. minutě po rychlém brejku snížil Šuber. V samém závěru ale domácí předvedli pěknou akci, Filip poslal do čisté šance Jordána, který zpečetil výhru Vilémova.

 



Ohlasy k zápasu


SK Vilémov
Vlastimil Chod, trenér: První poločas byl opatrný s minimem brankových příležitostí na obou stranách. Těžko se nám překonával dobře organizovaný blok soupeře. V úvodu druhého dějství jsme šli z pokutového kopu do vedení, což nám velmi pomohlo. Hosté postupem času začali hrát na riziko a my měli v ofenzivě více prostoru. Závěrečná desetiminutovka byla divoká, jsme rádi, že jsme se rozloučili s našimi fanoušky výhrou! Nyní náš ještě čekají dvě těžká utkání v Mostě a v Brné.




Sestavy


SK Vilémov
M. Vaňák [-] - P. Havel [-] , A. Vavroušek [-] , M. Štefan [-] (65. F. Dvořák [-] ) , A. Zima [-] , M. Čonka [-] (79. J. Jordák [-] ) , M. Kučera [-] , V. Honců [-] , V. Jirchář [-] , L. Snášel [-] , J. Filip [-]

Sokol Horní Jiřetín
M. Aschenbrenner [-] - M. Svoboda [-] , J. Hošek [-] (57. T. Kuhz [-] ) , T. Loukota [-] (82. P. Šuber [-] ) , D. Kocúr [-] (82. O. Soukup [-] ) , K. Lastovka [-] , P. Linka [-] , P. Stejskal [-] , S. Flemmr [-] , D. Christov [-] (64. O. Kopecký [-] ) , R. Veverka [-]

ŽK: 28. P. Havel , 57. A. Vavroušek , 61. V. Jirchář , 77. M. Kučera - 91. P. Stejskal .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Provazník Adam - ŠMID Jiří, MOLLINGER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 17:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 14:23

Tip: výhra domácích