0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště si "okradlo" Union o tři body


Branky


0

Tým Unionu přivítal na svém hřišti soupeře z Hradiště, který si sem přijel s jasným záměrem - urvat první body. Ovšem i Union jako domácí tým nechtěl dát svou kůži lacino.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka před poločasem posadila Hradiště na koně

První poločas byl velmi vyrovnaný. Oku diváka příliš nelahodil. Téměř neustávající boj ve středu hřiště lehce připomínal nekonečnou třicetiletou válku. Hradiště bylo přeci jen o něco málo aktivnější a svoji velkou šanci spálilo. Podařilo se jim však vstřelit gól do šatny. Minutu před koncem první půle se odhodlal k průniku po křídle Rom, který naservíroval balón pod sebe Ondřejovi Houdkovi, který se nymýlil - 0:1.

Zásah Šperla definitivě zlomil utkání

Domácí vstoupili do druhého poločasu s pokusem vyrovnat. Paradoxně však vstřelili branku opět hosté. Opět velmi aktivní Rom vyslal do šance Filipa Šperla. Ten si balón zasekl, kličkou obehrál stopera Unionu a placírou k tyči zvýšil vedení Hradiště již o dvě branky. S domácími tato inkasovaná branka velmi zacloumala. Vypadalo to, jakoby se již smířili s prohrou.Na 3:0 z pohledu Hradiště zvyšoval v 67. minutě Ondřej Pytlík, který si naběhl na přímý kop Furára a hlavou rozvlnil síť. Domácí chtěli zápas alespoň zdramatizovat, ale v 72. minutě předvedl zákrok zápasu hostující brankář Jan Vondráček. Hradiště si tak konečně připsalo první tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň B
Petr Starý (vedoucí mužstva): První půle byla vyrovnaná, šancí moc nebylo. Po přestávce to chtělo zabrat, ale místo toho jsme dostali druhý gól. Po třetím gólu bylo hotovo. Mohli jsme alespoň snížit, ale při největší naší šanci se vyznamenal gólman. Porážka bohužel zasloužená.

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Filip Šperl (hráč): Pro utkání byla rozhodující branka z úvodu druhého poločasu, kterou jsme potvrdili gól do šatny z první půle. Poté jsme si již v klidu dokráčeli pro první letošní body.



Sestavy


TJ Union Plzeň B
K. Jakeš [-] - Z. Chmelík [-] , D. Chlumecký [-] , O. Jakoubek [-] , M. Haase [-] (74. P. Starý [-] ) - A. Hořánek [-] , P. Kučera [-] (67. M. Prcín [-] ) , R. Falbr [-] , V. Bořík [-] (46. V. Jíra [-] ) - M. Čopan [-] , L. Londa [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Vondráček [-] - K. Dendis [-] , O. Pytlík [-] , J. Ženíšek [-] , M. Furár [-] - D. Vávra [-] (74. M. Valeček [-] ) , J. Bihary [-] (58. M. Bezděk [-] ) , P. Rom [-] , O. Houdek [-] - F. Šperl [-] , T. Krysl [-] -

ŽK: 27. M. Haase , 29. L. Londa - 63. D. Vávra , 91. P. Rom .
Hráči zápasu: J. Vondráček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Nešpor Petr - DOUŠA Jan (N), VOLF Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.