Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice vezou výhru z Rudíkova


Branky


15

V zápase plném zvratů se nakonec ze třech bodů radovali hosté z Přibyslavic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

Domácí udeřili už ve 3. minutě, bylo to po krásné akci na jeden dotek, Malec si „narazil“ se Skryjou a poslal „českou uličkou“ míč Dobrovolnému, který levou nohou poslal míč do sítě hostů - 1:0. V 7. minutě dostali hosté možnost zahrávat trestný kop z pravé strany kousek od velkého vápna, z trestného kopu šel centr před bránu a tam nejvýš vyskočil Čermák a poslal hlavou míč do sítě – 1:1. V 9. minutě nechala domácí obrana Bukáčka postupovat s míčem po hranici velkého a Bukáček vystřelil, střelu sice na dvakrát, ale přece jen zlikvidoval domácí brankář Doležal. Ve 12. minutě napodobil Bukáčka na druhé straně Trnka Pavel, potáhl si míč před vápnem, dal si ho na pravou nohu a vystřelil, brankář Vrbka míč pouze reflexivně vyboxoval, míč skončil u Dobrovolného a ten poslal centr z levé strany do vápna, tam šel do souboje s brankářem Vrbkou Skryja, Skryja brankáře přeskočil a hlavičkou poslal míč mimo bránu. Ve 25. minutě hosté trestali nedůslednost obrany domácího týmu, opět nikým nehlídaný Bukáček na levé straně dostal míč, poslal centr před bránu, kde jeho spoluhráč poslal hlavou míč směrem k velkému vápnu na nabíhajícího Drapáka a ten krásnou akci zakončil střelou k tyči - 1:2. Vyrovnání se domácí dočkali ve 38. minutě, to si vzal míč Trnka Jan, proběhl mezi bránícími hráči a z cca 30 metrů vystřelil, míč skončil u tyče v síti, brankář Vrbka neměl ani snahu nějak na tu střelu reagovat - 2:2. Ve 40. minutě zahrávali hosté trestný kop a to z velmi slibné pozice, míč si postavil Bukáček a levou nohou jej zatočil na bránu, míč propadl mezi všemi až na odkop.

Hosté po pauze rozhodli

Domácí chtěli nechat doma všechny body a tak i druhý poločas začali útočně, v 50. minutě ukázal rychlé nohy Outulný, utekl obráncům po pravé straně a poslal centr na Trnku Jana, ten měl před sebou jen brankáře, pokusil se ho obstřelit, ale míč skončil mimo tyče. V 54. minutě hostující brankář šel do souboje na hranici velkého vápna, míč vyboxoval a skončil na zemi, míč měl domácí Outulný a před ním byla prázdná branka, Outulný z cca 30 metrů poslal míč na bránu a ten skončil na břevně. V 58. minutě Bukáček obehrál protihráče na levé straně a poslal prudký centr před bránu domácího týmu, tam bránící hráč odhlavičkoval míč před vápno, kde byl protihráč Drapák a ten z hranice velkého vápna uklidil míč k tyči do sítě - 2:3. V 76. minutě přišel nefotbalový zážitek v utkání, který zvedl emoce mezi domácími hráči a i diváky, po té co poslal k zemi hostující hráč Matějek Skryju, tak mu ještě úmyslně dupnul na kotník. Rozhodčí k údivu všech vytáhl pouze ŽK a pak se strhla „mela“ a mělo se červenat na obou stranách a možná i několikrát. Od toho okamžiku už bylo po fotbale, hosté zakopávali, zdržovali a domácí se do šancí dostávali zřídka. Ke srovnání měli blízko v 83. minutě, kdy centr domácích propadl k neobsazenému Pažourkovi a ten měl před sebou jen brankáře, pokusil se zakončit technicky, ale brankář konečky prstů poslal míč na roh, který zahrál Trnka Pavel na Malce a ten „zádama“ poslal míč směrem na bránu, brankář byl pozorný a vytáhl míč nad břevno na další roh. Poslední nadějná akce přišla v 88. minutě, to centroval Pažourek před bránu a souboj Skryja versus Vrbky vyhrál domácí Skryja, ale hlavou poslal míč nad bránu. Další možnosti už domácí nedostali.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (trenér): V úvodu zápasu jsme se dostali do vedení, ale hrubými chybami jsme dostali soupeře na koně. Do poločasu se nám podařilo vyrovnat. Po přestávce a další naší chybě jsme opět prohrávali. Do konce zápasu jsme měli několik šancí na vyrovnání, ale ty jsme nedokázali využít. V posledním zápase podzimu jsme chtěli získat tři body, ale to se nám bohužel nepodařilo.

TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Stejně jako před týdnem to bylo těžké utkání, bylo ještě vyrovnanější a důraznější. Utkání bylo spíše remízové, ale ukončit sezónu třemi body bylo skvělé.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - D. Lehký [-] (61. L. Jura [-] ) , M. Mikyska [-] , O. Štolpa [-] - P. Malec [-] , J. Pažourek [-] , P. Trnka [-] , J. Trnka [-] , J. Dobrovolný [-] - M. Outulný [-] , M. Skryja [-]

TJ Sokol Přibyslavice
D. Vrbka [-] - O. Havlena [-] , L. Drapák [-] (90. T. Kuthan [-] ) , L. Lopatář [-] , M. Bukáček [-] , V. Škorpík [-] (82. J. Rambousek [-] ) , P. Čermák [-] , M. Matějek [-] , J. Skrobikowski [-] , P. Šárka [-] , M. Kopeček [-]

ŽK: 76. J. Trnka , 90. P. Trnka - 74. M. Bukáček , 76. M. Matějek , 90. L. Drapák .
Hráči zápasu: P. Čermák , L. Drapák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BULÍN Filip - STRATENÝ Michal, ZIMOLA Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: František Mládek
Tip experta: výhra hostů

Doma Přibyslavice Rudíkov porazily o tři branky a myslím, že podobný výkon předvedou i na hřišti Rudíkova a vyhrají minimálně o dvě branky.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza