Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice si poradily s Vodními Stavbami


Branky


0

Na hřišti v Křimicích se nevyhrává snadno. O tom se také přesvědčili hráči Vodních Staveb.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskurychlý gól vodníků

Již první akce zápasu skončila gólem, hosty poslal do vedení v první minutě Jiří Haišman. Hra se přelévala ze strany na stranu, Vondí Stavby si často vytvářely mírný tlak. Křimicím se však podařilo srovnat. Povedenou ranou z trestného kopu se prosadil Kamil Bárta a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. 

Domácí zápas zlomili

Skvělý vstup měli vodníci také do druhé půle. Tři minuty po jejím začátku poslal hosty do vedení opět Jiří Haišman, který dorazil špatný odkop domácích. Za pouhou minutu bylo opět srovnáno. Martin Klement, který byl na hřišti pouze 4 minuty si naběhl na rohový kop Rady a prostřelil brankáře Frýdla. To však nebylo ze strany domácích zdaleka všechno. Do vedení je dostal v 77. minutě Jaroslav Rada. Za dalších sedm minut to již bylo o dva góly. Martin Klement obešel dva hráče a předložil balón před prázdnou bránu pro Marka Radu, pro něhož nebyl problém dostat míč do sítě. Poslední hřebíček do rakve vodníků přidal Martin Klement a stvrdil tak vítězství Křimic.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice B
Petr Housar (hráč - Křimice): Prvních dvacet minut to byl vyrovnaný fotbal. Ve druhém poločase jsme soupeře začali přehrávat a hosté hrozili jen z brejků.

TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský (sekretář - VS): Vodníci začali zápas dobře, hned na začátku utkání dal branku Haišman a celý poločas byli lepším týmem, ale další branku nepřidali a domácí vyrovnali z volného kopu. Vstup do druhého poločasu jsme měli lepší a dali branku. Opět Haišman, ale domácí za minutu vyrovnali a byli lepším týmem, protože dobře vystřídali hráče z A týmu.



Sestavy


FC Křimice B
J. Řehoř [-] - J. Šváb [-] (65. M. Velkoborský [-] ) , M. Rada [-] , J. Rada [-] , K. Bárta [-] , M. Hauer [-] (46. A. Paum [-] ) , T. Kroupa [-] (46. M. Klement [-] ) , Z. Klement [-] (65. I. Singer [-] ) , D. Justra [-] (46. P. Housar [-] ) , M. Škoda [-] , A. Kydlíček [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
J. Frýdl [-] - V. Čech [-] , M. Sýkora [-] - T. Sýkora [-] , P. Švarcbach [-] , M. Peroutka [-] , P. Procházka [-] (46. M. Nolč ml. [-] ) - J. Krásný [-] , D. Štec [-] (59. J. Čiviš [-] ) , J. Haišman [-] - J. Fiala [-] (75. J. Větrovský [-] )

ŽK: 70. M. Klement - 67. T. Sýkora , 75. P. Švarcbach .
Hráči zápasu: M. Klement - J. Haišman .
Místo: Tráva. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Levý Vítek - LUKÁŠEK Zdeněk (N), HAVEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.