Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice přehrály Svratku


Branky


16

Domácí definitivně zlomili odpor hostů dvěma slepenými brankami po přestávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Utkání probíhalo ve stejné režii jako  před 14 dny s Bohdalovem. Domácí hned na úvod vedli, hosté z prvního útoku vyrovnali, do poločasu zase vedli domácí,  aby hned po začátku první půle strhli vedení na svoji stranu a o utkání v podstatě rozhodli.

Domácí začali opět výborně a do 5. minuty kopali pět rohů, aby z toho posledního po odrazu míče Bukáček prostřelil vše co mu stálo v cestě a domácí vedli - 1:0. Nedlouho poté,  po zbytečné chybě domácích, zahráli hosté rychlý aut a po centru zleva si domácí srazili centr Skrobikowskim do vlastní sítě a bylo vyrovnáno - 1:1. Domácí však pokračovali v tlaku a podařilo se jim Lopatářem z 19. minuty dostat do poločasového vedení - 2:1. 

Domácí si vedení pohlídali

Do 2. půle vstoupili domácí opět famózně, během čtyř minut předvedli dvě krásné akce na jeden dotek, rozebrali obranu hostů a výsledkem byly dvě slepené branky Čermáka a Drapáka z 49., resp. 52 minuty a o utkání byla  rozhodnuto - 4:1. Po této brance se utkání dohrávalo, domácí šetřili síly, přesto měli opět několik tutovek, které neproměnili a hosté domácí branku ve 2. půli prakticky neohrozili. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Zápas jsme od začátku měli pod kontrolou a mohli jsme vyhrát i větším brankovým rozdílem. Tři body bereme zaslouženě.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
D. Vrbka [-] - L. Drapák [-] , L. Lopatář [-] , M. Bukáček [-] , P. Šárka [-] , P. Čermák [-] , M. Matějek [-] , J. Skrobikowski [-] , M. Picmaus [-] (62. T. Kuthan [-] ) , M. Kopeček [-] , S. Roubec [-]

SK Svratka
P. Moučka [-] - E. Kocour [-] , M. Moučka [-] , J. Pech [-] , J. Vítek [-] - M. Hobza [-] , M. Bureš [-] (25. P. Štěpánek [-] ) , T. Vítek [-] (75. M. Ondra [-] ) , J. Lédl [-] - M. Fousek [-] (85. M. Šuhaj [-] ) , T. Solnička [-] (85. J. Jandert [-] )

ŽK: 84. J. Pech .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - SVOBODA Vladimír, VEJMĚLEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí přejedou Svratku minimálně o dva góly

Tip: výhra domácích