2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas ve všech ohledech


Branky


0

Souboj mezi Druztovou a Starým Plzencem nám nabídl snad vše. Pěkné branky, žluté i červené karty a v neposlední řadě také rozuzlení v podobě pokutových kopů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení hostů

Starý Plzenec vstoupil do utkání lépe. Již v páté minutě se po skrumáži ve vápně trefil Petr Menšík. Za patáct minut bylo srovnáno. Před Janem Šlaufem se na malý okamžik rozestoupila obrana, čehož domácí plejer využil a svižnou střelou z vápna srovnal stav utkání. Stanovil tak zároveň poločasový stav na 1:1.

Nadále v duchu vyrovnanosti

Oba týmy vstoupily do druhé pětačtyřicetiminutovky opatrněji než do té první. Branku jsme viděli až v 76. minutě, když se po krásně sehrané standartce prosadil Tomáš Brejcha a poslal tak Plzenec do vedení. Domácí se snažili vyrovnat. V 83. minutě po rozepřích a hrubém nesportovním chování dostali červenou kartu domácí Linda a hostující Vladimír Brejcha. Hra deset na deset zřejmě více vyhovovala domácím, kterým se podařilo dvě minuty před koncem vyrovnat. Po odraženém míči se krásnou střelou z voleje dokázal trefit opět Jan Šlauf a poslal oba týmy do rozstřelu. 

Střelci měli den

Penaltový souboj je vždy převážně loterie a otázka štěstí. Po čvrté sérii jsme viděli 8 gólů, tedy stoprocentí úspěšnost exekutorů. Rozhodla pátá série. Domácí nedali, hosté ano a odváží si tak ze hřiště Druztové dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
František Rusňák (trenér): Vypjaté kvalitní utkání. Soupeř byl trochu fotbalovější, ale remíza je dle mého názoru zasloužená.

SK Starý Plzenec B
Marek Hodina: Mohli jsme vidět nadprůměrný fotbal. Mrzí mě, že jsme neudrželi vedení. Daleko víc mě však mrzí nesportovní věci na hřišti i v hledišti.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Roubal [-] , M. Hakr [-] , P. Ženíšek [-] , P. Jirka [-] , V. Němeček [-] (46. L. Denk [-] ) , J. Šlauf [-] , T. Linda [-] , M. Beránek [-] , M. Bidzilja [-] , P. Fischer [-]

SK Starý Plzenec B
M. Vykoupil [-] - V. Brejcha [-] , P. Jíra [-] , P. Batěk [-] , R. Trylč [-] - S. Kerner [-] , M. Pícka [-] , P. Brejcha [-] - P. Menšík [-] , M. Mertl [-] - T. Brejcha [-]

ŽK: 65. L. Denk , 77. M. Beránek - 24. M. Mertl , 42. P. Menšík . ČK: 83. T. Linda - 83. V. Brejcha .
Hráči zápasu: J. Šlauf - T. Brejcha .
Místo: Tráva. Počet diváků: 62. Rozhodčí: Švantner František - LAURENC ING. Štěpán (N), BATĚK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.