2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry potvrdily roli favorita


Branky


16

Okresní derby zvládli lépe domácí. Hosté neprolomili svoji černou sérii bez výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí kladiváři vstoupili do zápasu jako uragán a již ve 4. minutě šli do vedení. Míč do sítě dotlačil nadvakrát Jaromír Culek - 1:0. Domácí dál diktovali tempo hry a v 18. minutě přišel druhý gól. K odraženému míči se dostal Jakub Lóži a přesnou střelou k tyči zvýšil - 2:0. Ve 30. minutě to mohlo být již o tři branky, ale Jaromír Culek trefil v úniku pouze tyč. Poté mohli hosté snížit, ale střelu z vápna vykryl Lukáš Benc. 

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli se obraz hry příliš neměnil. Domácí byli více na míči a hlídali si svůj náskok. Ten mohl navýšit ještě Tomáš Novotný, ale z přímého kopu trefil břevno. Kladiváři měli hodně standardních situací, neboť jejich útoky často končili fauly hostů, ale další gól již nepřidali. Domácí si tak pohodlně došli pro tři body. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Do utkání jsme vstoupili opět výborně a brzy jsme vedli o dvě branky. Vzadu skvěle pracovala obrana společně s brankářem, jenom škoda, že jsme nevyužili ještě některou ze šancí.

Sokol Bohdalov
Roman Velín (brankář): Jak jsme si mohli dlouho říkat, že v Přibyslavicích jsme nikdy neprohráli, tak naopak stále platí, že v Hamrech jsme nikdy nevyhráli. Domácím jsme ale výhru opět darovali, při inkasovaných gólech necháme soupeře dojít v podstatě až do branky, vepředu jedna střela na branku, za poslední 4 zápasy 3 střely, taková je realita. Opět se ukázalo, jak moc nám chybí Pavel Neuman, který kvůli obnovenému zranění musel znovu brzy střídat, a Vojta Koukal. Mladí kluci se snaží, bojují, ale zkušenosti stále ještě získávají a musí je sbírat právě od těch, kteří je mají. S takto kvalitním soupeřem zkrátka musíš udělat všechno dobře, abys uspěl a měl body. Děkujeme fanouškům za podporu.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - J. Gančev [-] (66. I. Sojma [-] ) , V. Zedníček [-] , J. Culek [-] (81. A. Zátopek [-] ) , J. Zeman [-] , J. Jun [-] , V. Franěk [-] , D. Havlík [-] , D. Russ [-] , J. Lóži [-] (66. P. Danko [-] ) , T. Novotný [-]

Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - Z. Novotný [-] , O. Chalupa [-] , J. Večeřa [-] - L. Krčál [-] , F. Boháček [-] , A. Neuman [-] , P. Neuman [-] (9. J. Vytlačil [-] ) - D. Křesťan [-] - P. Fabík [-] (46. V. Pokorný [-] ) , V. Švoma [-] (78. M. Švoma [-] )

ŽK: 62. V. Franěk - 65. O. Chalupa .
Hráči zápasu: L. Benc , J. Culek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - BENEŠ Jiří, NEBOLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zde se projeví síla Hamerských Kladivářů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích