3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov bere tři body


Branky


19

Nedvědice pokračuje v nepřesvědčivých výsledcích a prohrála v Bohdalově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí začali utkání stejně jako před týdnem dobře. V 6. minutě vhodil Aleš Neuman u střídaček rychle aut na Koukala, ten zatáhl do vápna a na zadní tyči hledal Křesťana, přihrávku srazil hostující obránce na penaltu a z druhé vlny dobíhající Krčál napálil skákavý míč nekompromisně pod břevno - 1:0. Za deset minut se po zmatku v obraně dostal míč ke Koukalovi a ten sám před brankářem nezaváhal - 2:0. Za pár minut se prosadili i hosté. Domácí po standardce nedokázali dostat míč z vápna a Martin Vašíček z pár metrů bez problémů snížil - 2:1. Bohdalovští ještě před poločasem získali dvougólové vedení zpátky. Fabík rozehrál standardku ze strany, Koukal hlavičkoval do břevna, míč se odrazil před čáru a zpět k domácímu útočníkovi, který znovu hlavou rozvlnil síť - 3:1.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas už tak atraktivní nebyl, hra byla rozkouskovaná častýmy fauly z obou stran, spíše se bojovalo o střed hřiště. Hosté sice nic nevzdali, ale domácí pracovali zodpovědně a nepřipustili žádné drama. Bohdalov tak potvrdil dobrý vstup do soutěže, Nedvědice se po přestavbě a omlazení kádru stále hledá.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Roman Velín (brankář): Do dnešního zápasu se nám po dlouhém zranění vrátil David Křesťan, takže samozřejmě obrovská zkušenost, která nám jako vždy pomohla. Utkání jsme zvládli dobře, hosté byli jako vždy velice běhavý a techničtí, ale rychle jsme přistupovali k hráčům a v podstatě jsme je moc do ničeho nepustili, na druhé straně jsme se opět dokázali prosadit takže spokojenost. Děkujeme fanouškům za podporu, lidem k výčepům a pořadatelům.




Sestavy


Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , P. Fabík [-] , J. Večeřa [-] - L. Krčál [-] (78. V. Pokorný [-] ) , F. Boháček [-] (37. D. Skála [-] ) , A. Neuman [-] (84. J. Švoma [-] ) , P. Neuman [-] - V. Koukal [-] , D. Křesťan [-] -

SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - R. Krejčí [-] , D. Bracek [-] , T. Christian [-] , M. Vašíček [-] , J. Sytař [-] (55. P. Humpola [-] ) , A. Pavelka [-] , M. Vašíček [-] , Z. Prudký [-] (75. F. Horníček [-] ) , V. Haviger [-] , J. Veselský [-]

ŽK: 37. D. Křesťan , 57. L. Krčál , 68. A. Neuman , 72. D. Skála , 90. V. Pokorný - 32. R. Krejčí , 51. M. Vašíček , 75. T. Christian . ČK: 88. R. Krejčí .
Hráči zápasu: L. Krčál .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - BUDÍN Jan, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Tady opravdu nevím, co čekat. Proti Nedvědicím vždy hraji nerad, ale zatím nepředvádějí fotbal na jaký jsem od nich zvyklí a Bohdalov je doma vždy nepříjemný. Tady si vsadím na výhru domácích.

Tip: výhra domácích