Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová rozjela kanonádu


Branky


10. L. Denk , 14. M. Hakr , 21. P. Ženíšek , 31. L. Denk , 60. T. Roubal , 61. P. Jirka , 70. J. Šlauf , 85. T. Roubal , 87. T. Roubal - 35. M. Dobrý , 56. M. Dobrý (p.)
0

Celek Druztové má na svém kontě zatím pouze jednu porážku, čímž se zatím řad mezi aspirany na postup. Letná si hoduje v klidných vodách tabulky, ale má svou sílu a pokusila se Druztovou potrápit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly od začátku zápasu

Domácí od začátku skvěle kombinovali a vytvářeli si šanci za šancí. První gól zápasu vstřelil po pěkné kombinaci již v desáté minutě Lukáš Denk. Za čtyři minuty bylo vedení Druztové již dvoubrankové. Branka padla opět po pěkné kombinaci domácích, která místy často připomínala souhru slavných velkoklubů a postaral se o ní Michal Hakr. Ve 21. minutě to již s hosty vypadalo opravdu zle, když zvýšil na 3:0 Petr Ženíšek, který střelou ve vápně prostřelil vše. Na ručník to vypadalo s Letnou deset minut poté, to rozdíl ve skóre na čtyři branky zvýšil opět Lukáš Denk. Poté už se konečně prosadili hosté. Odražený balón si za váplnem našel Martin Dobrý a střelou rozvlnil síť. 

Domácí pokračovali ve stejném tempu

Druhý poločas byl jako zrcadlo s tím prvním. Domácí v pohodě kombinovali a velkou část utkání byli na dostřel hostující brance. Jako první se ale trefili hosté, když domácí obránce fauloval Radu ve vápně a následně nařízený pokutový kop v klidu proměnil opět Martin Dobrý. Na 5:2 poté zvýšil v 60. minutě Tomáš Roubal, jak jinak než po kombinaci až "do kuchyně". Minutu poté se prosadil také Pavel Jirka povedenou střelou z dálky. Mezi střelce se v 70. minutě dostal také Jan Šlauf a skóre se ne a ne zastavit. Do konce zápasu se podařilo ještě dvakrát trefit zařízení Tomášovi Roubalovi, který tak zkompletoval svůj hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
František Rusňák (trenér): Zápas jsme zvládli. Po našem rychlém vedení 4:0 dokázal soupeř díky naší lehkovážnosti snížit. Poté jsme vedené opět navýšili a zápas byl rozhodnutý.

TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada (trenér): Soupeř byl lepší, rychlejší ve všech směrech. Zaslouženě zvítězil.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - V. Němeček [-] (61. O. Kosa [-] ) , M. Hakr [-] , P. Ženíšek [-] , P. Šlauf [-] , L. Denk [-] (46. T. Linda [-] ) , J. Šlauf [-] , P. Jirka [-] , M. Beránek [-] (70. P. Procházka [-] ) , M. Bidzilja [-] (46. T. Roubal [-] ) , P. Fischer [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná B
P. Chaloupka [-] - J. Šerbaum [-] , J. Rada [-] , Z. Přibyl [-] , M. Štádler [-] , M. Vodička [-] , M. Legát [-] , M. Vaněk [-] , J. Bohun [-] , J. Vričan [-] , M. Dobrý [-]

Hráči zápasu: V. Němeček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 52. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - NÁVARA Jaroslav (N), ŽÁK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.