Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Bolevec ukázal sílu


0

Na hřiště Bolevce přivítal v rámci sedmého kola Union. Favoritem byli jednoznačně domácí, jestli svoji úlohu naplnili si přečtete právě zde!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolevec nabyl vedení

Domácí na soupeře vlítli a brzy se dostali do vedení. V 15. minutě vystihli bolevečtí rozehrávku Unionu a kombnací, na jejímž konci byl Lukáš Matoušek, dovezli míč až do brány. Pět minut na to bylo na stadionu v Bolevci ještě veseleji. Domácí zatlačili hosty do jejich vápna a po krátké kombinaci se ke střele ze zhruba dvaceti metrů odhodlal Jan Sušánka a jeho razantní pokus zastavila až síť. Union nechtěl rozhodně nic vzdát a ve 25. minutě se mu podařilo snížit na rozdíl jediné branky. Teocharos parádně vyslal do samostatného úniku Prcína, který si hodil míč kolem gólmana a byl jím následně faulován. Nařízený pokutový kop Roman Teocharos zkušeně proměnil. Ačkoliv byl Prcín faulován ve vyložené pozici, rozhodčí Adamčík se neuchýlil k udělení ani žlutého kartónku. Inkasovaný gól domácí nezlomil, naopak pět minut před koncem prvního poločasu své vedení ještě navýšili. Po zmatku ve vápně Unionu se k míči dostal nejrychleji Michal Pelnář a dopravil jej do branky.

Dotažení rozdělané práce

Union vstoupil do druhé půle skvěle. Již v 50. minutě se jim podařilo snížit zásluhou Michalea Haaseho. Tento gól byl z kategorie velmi povedený, jelikož pěknou akci rozehrál Vinický, který unikl po pravém křídle a následně nacentroval na vápno, kde Bořík přiťukl právě Haasemu a te parádním obloučkem přehodil brankáře Körnera. Bolevec nechtěl připustit žádné drama a pět minut na to si vzal své dvoubrankové vedení zpět zásluhou druhého gólu v utkání Michala Pelnáře. A tomuto forvardovi se podařilo zkompletovat hattrick. V poslední minutě utkání napřáhl Michal Pelnář na hranici vápna ke střele a tečovanou střelou upravil na konečných 5:2.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec B
Patrik Maruš (hráč): Tak zápas se vyvíjel přesně podle našich plánů. Dali jsme dva rychle góly a dále už jsme to měli pod kontrolou. Soupeř se sice snažil hrát na brejkové situace, ale ty jsme si pohlídali. Tři body jsou podle mého názoru zasloužené.

TJ Union Plzeň B
Petr Starý (vedoucí mužstva, hráč): Sice jsme prohráli, ale proti silnému soupeři a proti čtyřem hráčům boleveckého áčka, hrajícího krajský přebor, tedy o čtyři soutěže nad námi, jsme předvedli dobrý výkon. Zápas se musel líbit i divákům, bylo k vidění hodně šancí na obou stranách. Nás hlavně v první půli několikrát podržel brankář Jakeš. Prohráli jsme zaslouženě, ale myslím, že se ctí.



Sestavy


SSC Bolevec B
J. Körner [-] - L. Běl [-] , M. Pelnář [-] , J. Sušánka [-] , L. Ficu [-] (80. V. Papazian [-] ) , L. Matoušek [-] , R. Fiala [-] (46. J. Fryček [-] ) , Y. Mihali [-] , P. Maruš [-] (46. L. Fictum [-] ) , A. Sedláček [-] , J. Kučera [-]

TJ Union Plzeň B
K. Jakeš [-] - Z. Chmelík [-] , D. Chlumecký [-] , K. Kučera [-] (84. P. Starý [-] ) , Z. Lhoták [-] (46. O. Jakoubek [-] ) - M. Vinický [-] , M. Šimůnek [-] , P. Kučera [-] (46. M. Haase [-] ) , R. Teocharis [-] , V. Bořík [-] (55. A. Hořánek [-] ) - M. Prcín [-] (60. M. Volf [-] )

Hráči zápasu: M. Pelnář - M. Vinický .
Místo: Bolevec. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - HAVEL Josef (N), LONDA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.