1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroj vyškolil zajíčky z Touškova


Branky


0

Tento zápas můžeme nazvat soubojem generací. Nejmladšího hráče Touškova a nejstaršího muže Prazroje od sebe dělilo neuvěřitelných 38 let. V kádru hostů nastoupilo hned pět hráčů, kteří se narodili v šedesátých letech minulého století. Možná jim tahle zkušenost nakonec pomohla ke třem bodům. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesnosti vládly první půli

Touškov vsoupil do utkání tak, jak chtěl. Držel balón, útočil a vytvářel si tlak. To mu ale nebylo nic platné, jelikož z hraniční situace, která zaváněla offsidem, vytěžil úvodní branku zápasu útočník Prazdroje Jan Jílek. Domácí do toho začali "bušet" ještě více, ale tím přibývalo i nepřesností. Za zmínku stojí neproměněné tutovky v podání Peikerta a Tobrmana, které však byly jen ojedinělé po chybách hostů. 

Držení míče nevede vždy ke gólům

Ve druhém poločase to byla "one man show" v podání Touškova, ovšem pouze co se držení míče týče. Jinak si mladí hráči počínali velmi nezkušeně až bezradně, nemohli se za žádnou cenu dostat do vyložené příležtosti, natož vstřelit branku. No a tak jí vstřelil Prazdroj. Téměř totozná akce jako při prvním gólu. Obrana propadla, gólman vyběhl do prázdna a Miloš Krýda dovezl balón až za čáru. Hostům začala rychle docházet šťáva a zalezli na svoji polovinu. Jednou z mnoha střel z dálky snížil v 56. minutě Pavel Foltýn. Mohutný tlak domácích často končil na nepřesnostech v předfinální a finální fázi. V poslední minutě měl šanci na vyrovnání Hodek, ale míč nezasáhl podle svých představ, a tak si Prazdroj připsal velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov B
Martin Beneš (hráč): Zápas se odehrával po většinu času na soupeřově polovině, bohužel gól jsme inkasovali my. V závěrečném tlaku nám chyběla přesnost i štěstí. I přes výrazný věkový rozdíl jsme díky chytrosti soupeře a kvůli našemu slabému pohybu ztratili zbytečně tři body.

SK Roudná
Miloš Krýda (hráč): S výsledkem spokojenost. Obrázek hry odpovídal věkovému průměru obou mančaftů. Rozhodly neschopnosti brankáře při výběhu.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov B
J. Herman [-] - L. Hodek [-] , J. Zajíček [-] , M. Beneš [-] (46. A. Jánek [-] ) , K. Pachl [-] , D. Tobrman [-] , P. Dyk [-] , J. Huleš [-] , P. Foltýn [-] , L. Peikert [-] (57. M. Šůla [-] ) , P. Boháč [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Jílek [-] , M. Krýda [-] (88. J. Diviš [-] ) , M. Tříska [-] , P. Hyneš [-] , L. Sedláček [-] (52. A. Dejmek [-] ) , D. Urie [-] , J. Hostička [-] , P. Hein [-] , P. Kratochvíl [-] , P. Křepelka [-] (46. J. Hofrajtr [-] )

ŽK: 60. P. Boháč .
Hráči zápasu: L. Hodek - J. Jílek .
Místo: Touškov. Počet diváků: 38. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - KRÁL Aleš (N), ŠŮHA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.