3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union bral doma výhru


Branky


33. L. Londa , 70. M. Čopan , 75. M. Čopan
0

V utkání mezi Unionem a Chotíkovem byl favorit jasný. Domácí celek by měl zvítězit, ale forma Chotíkova, zdá se, jen roste. Minulý týden remizovali s lídrem soutěže z Plzence, což je skvělý počin! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný

V prvním poločase bylo patrné, že celky od sebe nemají herně daleko. Chotíkov dobře bránil  nepouštěl Union do vyložených situací. Chotíkov ovšem sráží chyby, které umějí soupeři trestat. Jednu takovou vyrobili chotíkovští ve 33. minutě, Lukáš Londa vystihl laxní rozehrávku stoperů a sám před gólmanem již nezaváhal. Union tak šel do kabin s mírným náskokem.

Domácí potvrdili roli favorita

Chotíkov se samozřejmě pokusil se zápasem něco udělat, minulý týden ukázal, že sílu na to má. Jenže domácí mají ve stedu hřiště Michaela Haaseho, kerý se vžil do role bourače akcí. A hosty srazila v 70. minutě další chyba, Michal Čopan vystihl rozehrávku a uháněl sám na brankáře Nováka, který neměl na jeho zakončení nárok - 2:0. A za pět minut bylo hotovo. Na rozdíl tří branek zvýšil opět Michal Čopan, tentokráte po přihrávce od Jakoubka.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň B
Petr Starý (vedoucí mužstva): Náš výkon měl k ideálu daleko, hlavně v prvním poločase. Pokud musíme v zápase tvořit, což byl dnešní případ, máme problém. Víc nám sedí zápasy, kde můžeme nechat hrát soupeře a sami chodit do brejků. Nakonec jsme ale potvrdili roli favorita a zaslouženě vyhráli, pomohly nám i chyby soupeře.




Sestavy


TJ Union Plzeň B
K. Jakeš [-] - K. Kučera [-] , Z. Chmelík [-] , O. Jakoubek [-] , M. Vinický [-] - M. Šimůnek [-] (74. V. Bořík [-] ) , M. Haase [-] , L. Kučera [-] (72. P. Starý [-] ) , M. Čopan [-] (81. Z. Lhoták [-] ) , M. Prcín [-] (46. K. Kučera [-] ) - L. Londa [-]

FC Chotíkov 1932 B
P. Novák [-] - M. Bernas [-] , D. Kristl [-] , A. Bělohlavý [-] , M. Rubáš [-] , M. Vyskoč [-] , P. Novák [-] , P. Malata [-] (46. D. Kestler [-] ) , J. Fryček [-] (46. P. Oulík [-] ) , M. Hauer [-] , P. Čech [-] (84. M. Hádek [-] )

ŽK: 62. L. Londa , 83. O. Jakoubek - 64. P. Čech , 72. M. Vyskoč .
Hráči zápasu: M. Haase - M. Hauer .
Místo: Tráva. Počet diváků: 10. Rozhodčí: Lhoták Luděk - HOŘÁNEK Adam (N), KREPINDL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.