4:2
(1:1)
25. M. Boháč (p.)
77. Z. Zlesák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov bere tři body


Branky


36. M. Votoupal , 55. M. Blatný (p.) , 65. M. Sedláček , 80. Z. Dvořák - 25. M. Boháč (p.) , 77. Z. Zlesák
12

Domácí po ztrátě s Jemnickem zabrali a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Od začátku utkání byli aktivnější hosté, po několika náznacích šancí se prosadili v 25. minutě, kdy pokutový kop s přehledem proměnil Boháč - 0:1. Domácí se rozjížděli pomaleji. Samostatný únik neproměnil Blatný. V 36.minutě bylo srovnáno, a to když domácí Votoupal krásnou střelou překonal hostujícího brankáře - 1:1.

 

Domácí po přestávce rozhodli

Do druhé půle udělal domácí trenér změnu a poslal na hřiště Horkého a Dvořáka a na hru domácích to mělo odezvu. V 55. minutě pronikl do vápna Horký a byl faulován, následný pokutový kop proměnil v ten den v pohodě hrající Blatný - 2:1. O deset minut později se skóre a to když si centr Hibše našel na zadní tyči Sedláček - 3:1. Domácí se dostali do tempa a mohli přidat další branku, ale Votoupal orazítkoval jen břevno. V 77. minutě zadělali hosté na drama, a to když snížili po standardní situaci na 3:2. O tři minuty později po individuální akci Blatného, který doslova naservíroval přihrávku před prázdnou branku Dvořákovi a ten upravil na konečně skóre 4:2.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč
Matěj Sedláček (hráč): Na Herálec se nám tradičně daří a to jsme potvrdili i v dnešním zápase, bereme tři body a chceme bodový zisk i za týden z Moravce kde to bude hodně soubojový zápas.

TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Měli jsme výborný nástup do utkání, půl hodiny jsme na hřišti dominovali a měli jsme z toho vytěžit více, než jeden gól. Po inkasované brance, která byla trochu nešťastná, jsme nepochopitelně sklopili hlavy, vyrovnávací gól by tak zkušené mužstvo neměl rozhodit. Budišov byl opět efektivnější, na každý gól se strašně nadřeme, soupeřům to naopak ulehčíme, což je patrné při pohledu na skóre. Máme před sebou dva domácí zápasy, které musíme bezpodmínečně zvládnout. Na hřišti musí hořet tráva a snad se konečně rozpomeneme na výkony z minulého roku, kdy sbírat body proti Herálci, byl těžký úkol pro každého! To ale nepůjde bez bojovnosti a hlavně bez zlepšení hry v obou vápnech.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - R. Pavlatovský [-] (46. L. Horký [-] ) , M. Kolda [-] , T. Kazda [-] (73. R. Vašíček [-] ) , J. Kozuň [-] (46. Z. Dvořák [-] ) , R. Hrádek [-] , M. Votoupal [-] , M. Sedláček [-] (85. J. Benda [-] ) , T. Nováček [-] , D. Hibš [-] , M. Blatný [-]

TJ Sokol Herálec
J. Tichý [-] - J. Slováček [-] (70. Z. Zlesák [-] ) , J. Štěrba [-] , M. Kovář [-] , M. Boháč [-] , V. Uchytil [-] (23. F. Bureš [-] ) , R. Holeš [-] , D. Okurka [-] , P. Hamák [-] , R. Kadlec [-] , O. Černý [-]

ŽK: 9. J. Kozuň , 84. M. Votoupal - 13. D. Okurka , 42. R. Kadlec , 54. P. Hamák .
Hráči zápasu: M. Blatný , M. Votoupal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - MAAR Michal, SVOBODA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Jan Hladík
Tip experta: výhra domácích

Těžko říct jak se oba týmy připravily po neplánované pauze, ale budu věřit domácím z Budišova.

Tip: výhra domácích