Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Bolevec rozstřílel Křimice


0

Bolevci se v téhle sezóně opravdu daří a tentokrát se přijeli zhostit role mstitelů ostatních týmů Křimice. Jejich výkon však nebyl úplně podle představ.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolevec měl již od úvodních minut převahu, která se za chvíli promítkla i do skóre. Již v desáté minutě otevřel gólový účet Václav Kalčík. V 18. minutě se utrhl na pravé straně Patrik Maruš a jeho nepovedený centr skončil až v bráně. Za dvě minuty to bylo po trefě Michala Pelnáře již o tři branky. Do poločasu se domácím podařilo vstřlit ještě jednu branku. Krátce po čtvrtině zápasu se trefil Jan Hibler. Křimice poločas dohráli již bez dalšího inkasovaného gólu, ale věděli, že je ve druhém poločase čeká ještě boj.

Křimice do druhého poločasu vystřídaly dva hráče, ale ani to jim příliš nepomohlo. Během čtyř minut se podařilo Václavovi Kalčíkovi vsítit dvě branky a oba týmy tak od sebe dělilo již šest branek. Branku s pořadovým číslem sedm vsítil po rohovém kopu Michal Pelnář. A právě tento plejer se dočkal kýženého hattricku v 80. minutě. Na neskutečných 9:0 zvyšoval chvíli před koncem svým druhým gólem Jan Hibler. Bolevec chtěl svůj účet zaokrouhlit, což se také v závěru zápasu povedlo. Michal Penář se prosadil z volného přímého kopu. Jednalo se o jeho čtvrtou trefu zápase, kterou upravil na konečných 10:0!



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec B
Patrik Maruš (hráč): Tak zápas nám vyšel přesně podle plánu. Dali jsem rychle góly a poté už jsme měli vše pod kontrolou. V závěru zápasu se Křimicím zranil gólman a zápas se už jenom dohrával. Důležité tři body zůstali zaslouženě doma.

FC Křimice B
Petr Housar (vedoucí týmu, hráč): Těžko se to hodnotí, nějaké šance jsme si vytvořili, ale soupeř byl prostě lepší.



Sestavy


SSC Bolevec B
J. Körner [-] - M. Pelnář [-] , V. Kalčík [-] , J. Hibler [-] , J. Šlehofer [-] , L. Ficu [-] , A. Sedláček [-] , L. Fictum [-] , P. Maruš [-] , L. Běl [-] , J. Kučera [-]

FC Křimice B
J. Řehoř [-] - M. Hauer [-] , J. Rada [-] , P. Housar [-] , T. Hladík [-] , T. Kroupa [-] , M. Klement [-] (46. I. Singer [-] ) , A. Paum [-] (46. M. Velkoborský [-] ) , Z. Klement [-] , J. Novák [-] , M. Škoda [-]

Hráči zápasu: M. Pelnář , V. Kalčík .
Místo: Bolevec. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Pátek Dalibor - HAVEL Josef (N), LUKÁŠEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.