Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná si z Prazdroje odváží dva body


Branky


0

Zajímavý duel nám nabídl souboj mezi Prazdrojem a Letnou. Očekával se vyrovnaný zápas a očekávání se také naplnila. Každý chvilku tahal pilku a vše musely rozseknout až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup do utkání měl domácí Prazdroj. V osmé minutě utkání byla nařízena penalta po faulu na Třísku. K penaltě se postavil Miroslav Beriac a zkušene ji proměnil. Za pouhé čtyři minuty bylo však srovnáno. Po dobré práci útočních hráčů se míč dostal až k Jiřímu Vričanovi a ten s klidem dostal míč za čáru. Prazdroj, ještě plný sil, si vzal v 19. minutě své vedení zpět. Miloš Tříška utekl a bylo hotovo, protože tento forvard se zas až tak často nemýlí. A to ze strany domácích nebylo všechno. Za malou chvíli opět utekl Miloš Tříska a prakticky z podobné situace padl gól na 3:1. Hostům se naštěstí pro ně podařilo do poločasu snížit, když Martin Dobrý dostal přihrávku a míč uklidil k tyči.

Do druhé půle zbylo více sil hostům, kteří měli mírný tlak. Aktivita vyústila gólem ze 77. minuty, to se k míči dostal Michal Vodička, obešel obránce a krásnou střelou vyrovnal stav utkání. Do konce utkání již žádná branka nepadla, a tak si to šly oba týmy rozdat v pokutových kopech.

Penalty, neoblíbená soutěž pro domácí, dopadla pro ně neslavně i tentokrát. Hostě proměnili všechny penalty, domácí pouze tři a tak druhý bod putuje na Letnou.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Pavel Hyneš (hráč): Podobný soupeř, vedli jsme a poté jsme už trošičku nestíhali. Vyrovnaný zápas.

TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada (trenér): Po penaltě šli domácí do vedení a prohrávali jsme poté 3:1. Naštěstí jsme se zvedli a stihli jsme vyrovnat.



Sestavy


SK Roudná
P. Šůha [-] - M. Beriac [-] , M. Tříska [-] , D. Urie [-] , P. Hyneš [-] , L. Sedláček [-] , J. Hostička [-] , P. Brichcín [-] , P. Hein [-] , P. Kratochvíl [-] , V. Brejcha [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná B
S. Vukovič [-] - T. Kamínek [-] , V. Tyr [-] - M. Geiger [-] , M. Dobrý [-] , M. Vaněk [-] - P. Lehký [-] , J. Rada [-] - Z. Cimbota [-] , M. Vodička [-] , J. Vričan [-]

ŽK: 79. P. Lehký .
Hráči zápasu: M. Tříska - M. Dobrý .
Místo: Tráva. Počet diváků: 18. Rozhodčí: Švantner František - KOLAŘÍK Václav (N), POSPĚCH David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.