2:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 12:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov pořádně potrápil favorita


Branky


0

První tým soutěže ze Starého Plzence zavítal na hřiště mladíků z Touškova. Kdo si před utkáním myslel, že se bude jednat o jasnou záležitost v podání Plzence, tak se šeredně mýlil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání lépe vstoupili hosté. Domácí stopeři nedokázali odvrátit zdánlivě lehký balón, akce postupovala dále po pravé střeně, odkud přišel přesný centr přímo na nohu Pavla Brejchy, který bez problému zavěsil. Inkasovaný gól domácí mladíky nakopl a pomalu se začali také dostávat do hry. Další gól však střelil opět Plzenec. Po zbytečném faulu se z volného přímého kopu krásně trefil Martin Pícka. Aktivita Touškova byla chvíli před koncem prvního poločasu odměněna gólem. Pavel Foltýn napřáhl levačkou za vápnem, jeho nepříliš prudkou střelu gólman Vykoupil pouze vyrazil, na což čekal již připravený útočník Martin Beneš, který míč pohotově dorazil do brány.

Ve druhé půli byla patrná snaha domácích o vyrovnání. Fotbal se hrál vcelku pohledný ataké šance začaly přibývat, hlavně na straně domácího Sokola. Do slibných úniků se dostal Peikert, poté i Beneš, ale ani jeden z nich nedokázal vyrovnat. V 70. minutě ale kýžená branka přišla. Foltýn vyslal učebnicovou kolmici na Davida Tobrmana, který si balón ještě přistrčil a střelou mezi nohy gólmana srovnal stav utkání na 2:2. V závěru hosté hrozili ze standartních situací, ale největší příležitost zahodil střídající Karbusický.

V penaltovém rozstřelu se na obou stranách po pěti pokusech nepovedlo trefit jednomu střelci. Rozhodující penaltu neproměnil touškovský bek Boháč, a tak si lídr ováží z Touškova cenné dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov B
Martin Beneš (hráč): Byť soupeř balóny spíše nakopával, rychle vedl 2:0. Naštěstí se naše hra hodně zvedla a do poločasu jsme snížili. Ve druhém poločase jsme, řekl bych klasicky, spálili spoustu jasných šancí krom jedné, a tak jsme, myslím si zaslouženě brali bod.

SK Starý Plzenec B
Milan Jíra (trenér): Byl to vyrovnaný zápas, remíza zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov B
J. Herman [-] - M. Koubek [-] (35. L. Hodek [-] ) , D. Tobrman [-] , L. Peikert [-] (85. M. Šůla [-] ) , P. Boháč [-] , M. Tříkač [-] (75. A. Jánek [-] ) , P. Foltýn [-] , M. Beneš [-] , K. Pachl [-] , P. Dyk [-] , J. Huleš [-] (45. O. Karbusický [-] )

SK Starý Plzenec B
M. Vykoupil [-] - M. Děkanovský [-] , P. Jíra [-] (63. P. Šesták [-] ) , J. Duspiva [-] , R. Trylč [-] , T. Brejcha [-] (55. L. Pištěj [-] ) - S. Kerner [-] , J. Voráček [-] , P. Brejcha [-] , M. Pícka [-] - P. Menšík [-] (45. M. Lejsek [-] ) -

ŽK: 30. M. Koubek - 30. M. Vykoupil , 35. P. Menšík .
Hráči zápasu: R. Trylč .
Místo: Touškov. Počet diváků: 25. Rozhodčí: VOPAT Dušan - WAGNER Aleš (N), BATĚK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.