0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union doma nestačil na Touškov


Branky


0

Zřejmě nejmladší mužstvo z Města Touškova dorazilo na hřiště Unionu s cílem vyloupit místní svatostnánek "Na Potravinách", jenž se pyšní první nekuřáckou hospodou v Plzni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nasvědčoval tomu, že uvidíme vyrovnané utkání. Oba týmy si vytvářely nějaké šance, ale žádná tutová nepřišla. Když už se poločas chýlil ke konci, napřáhl za vápnem pravý obránce Touškova Patrik Boháč a jeho střela mířila nechytatelně do pravého horního rohu branky. Rozhodčí hned vzápětí odpískal poločas a oba týmy tak šly do kabin s trochu jinými pocity.

Ve druhé půli chtěl domácí Union vyrovnat, o což se mohutně snažil. Vytvořené šance ale často končily mimo branku, či na brankářovi Hermanovi. S přibývajícím čase si domácí vytvářeli také více standartních situací, ale žádnou z nich nedokázali proměnit, a tak přišel zákonitý trest. V 88. minutě se po nepovedeném útoku domácích nadechl k sólu Miroslav Šiml, na vápně si narazil s Benešem a nechytatelnou pumelicí, která se skoro zastavila o brankovou čáru, stanovil konečný výsledek zápasu na 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň B
Michal Prcín (hráč): Vyrovnaný zápas, ve kterém měl soupeř možná více ze hry, ale dobře jsme bránili a sami si vypracovali dost šancí z brejků nebo standardek. Nebyli jsme ale schopní dát gól ani z vyložených šancí. Body jsme urvat mohli, ale bez gólů to nejde.

TJ Sokol Město Touškov B
David Tobrman (hráč): Ve vyrovnaném prvním poločase jsme měli v jeho závěru trochu štěstí, kdy nám vedení přiřknul svojí pumelicí takřka v poslední sekundě Patrik Boháč. To nás do druhé půlky nakoplo. Trenér o poločase navíc hodně prostřídal, takže jsme soupeře, podle mého názoru, také trochu uběhali. Při soupeřově standartních situacích nás navíc podržel gólman a my mohli v závěru utkání přidat druhou, pojišťovací branku, kdy se k životnímu sólu nadechl Míra Šiml.



Sestavy


TJ Union Plzeň B
K. Jakeš [-] - K. Kučera [-] (46. V. Jíra [-] ) , D. Chlumecký [-] , O. Jakoubek [-] , M. Haase [-] - M. Volf [-] , L. Londa [-] , L. Kučera [-] (46. M. Prcín [-] ) , R. Teocharis [-] , M. Šimůnek [-] - M. Čopan [-]

TJ Sokol Město Touškov B
J. Herman [-] - L. Hodek [-] , A. Šimice [-] , M. Šiml [-] , M. Koubek [-] (46. D. Wagner [-] ) , L. Peikert [-] (72. A. Jánek [-] ) , P. Boháč [-] , M. Tříkač [-] (46. M. Beneš [-] ) , P. Foltýn [-] , K. Pachl [-] (84. M. Šůla [-] ) , J. Huleš [-] (46. D. Tobrman [-] )

ŽK: 35. M. Haase , 39. K. Kučera , 80. M. Prcín - 11. M. Beneš .
Hráči zápasu: D. Chlumecký - P. Boháč .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.