1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediný gól rozhodl zápas v Křimicích


Branky


0

Domácí rezerva Křimic přivítala na svém hřišti Prazrdoj. Oba týmy se nacházely ve spodních patrech tabulky a každý bod by se jim hodil jako sůl. Pojďme se tedy podívat, který tým nakonec byl ten úspěšnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nám sice nenabídl žádnou branku, ale o zajímavé situace nebyla nouze, Křimice jako domácí tým chtěly co nejdřív vstřelit nějakou branku a potěšit své příznivce. Hosté ale několikrát zahrozili z brejků, se kterými měla domácí obrana pořádné starosti. Kuriózní situace byla k vidění chvíli před poločasem, kdy po jednom z úniku Prazdroje vyrazil míč rukou mimo vápno brankář Křimic Dušek. Za své počínání ale nepochopitelně neviděl červený, nýbrž jen žlutý kartónek.

Druhá půle se nesla v podobném duchu. Domácí hráče několikrát zachránil gólman. Jedinou, tudíž rozhodující branku zápasu, vstřelil v 70. minutě Dominik Justra, který svůj pokus z volného přímého kopu ještě otřel o Miloše Krýdu, na což nemohl zareagovat brankář Kolařík a kapituloval. Domácí si tak připisují velmi cenné tři body a povyskakují na klidné osmé místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice B
Petr Housar (hráč): Zápas to byl vyrovnaný, spíše by mu slušela remíza, nás podržel brankář Dušek.

SK Roudná
Pavel Hyneš (hráč): Celý zápas jsme měli převahu, ale vlastním gólem jsme prohráli, několikrát jsme šli sami na brankáře, ale neproměnili jsme.



Sestavy


FC Křimice B
J. Dušek [-] - J. Řehoř [-] , K. Bárta [-] , A. Paum [-] , M. Klement [-] , J. Novák [-] , D. Justra [-] , T. Kroupa [-] , M. Velkoborský [-] , I. Singer [-] , P. Housar [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - M. Beriac [-] (80. L. Sedláček [-] ) , M. Tříska [-] (80. J. Hofrajtr [-] ) , J. Hostička [-] , P. Hyneš [-] , M. Krýda [-] , A. Dejmek [-] , D. Urie [-] , P. Hein [-] , P. Kratochvíl [-] , V. Brejcha [-] (32. J. Klíma [-] )

ŽK: 33. J. Dušek - 25. J. Hostička , 76. M. Tříska .
Hráči zápasu: J. Dušek - M. Krýda .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: VOPAT Dušan - LUKÁŠEK Zdeněk (N), DIVIŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.