6:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2015 18:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Plzenec půlmistrem!


Branky


20. P. Brejcha , 46. M. Mertl , 56. P. Brejcha , 75. M. Mertl , 78. M. Mertl , 83. S. Kerner - 11. J. Jindra
0

Tento souboj by se dal přirovnat k t utkání Davida s Goliášem, ale jak všichni dobře víme, ne vždycky Goliáš zvítězí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Union si na hřišti favorita dělal zálusk na body, a že to myslí opravdu vážně, prokázal v jedenácté minutě, kdy se dostal do vedení. Londa se dostal s míčem až před vápno, posunul ho na Jana Jindru, který s přehledem zavěsil. Vedení hostů však netrvalo příliš dlouho. Již ve dvacáté minutě prošel Pavel Brejcha prostředkem hřiště a srovnal stav utkání. První poločas byl opravdu velmi vyrovnaný a nepadla v něm již žádná branka.

Po přestávce přišel hodně rychlý gól domácích. Hned ve 46. minutě dostal Michal Mertl centr do vápna a tváří v tvář gólmanovi uspěl. O deset minut později přišla další branka Starého Plzence. Pavel Brejcha prošel od půlky sám až před gólmana Jakeše, udělal mu klička a zakončoval do prázdné brány. Další nepříjemná situace přišla pro hosty v 61. minutě. Dle hlavního rozhodčího Chlumecký úmyslně a surově podrazil protihráče bez snahy hrát míč, za což následovala červená karta. Svůj druhý gól v zápase přidal Michal Mertl v 75. minutě a s hosty to již vypadalo velmi bledě. A tento hráč byl opravdu při chuti. Pouhé tři minuty po jeho druhé brance se mu podařilo vstřelit i třetí, takže na kýžený hattrick nemusel čekat příliš dlouho. Nutno dodat, že Mertl šel na plac v průběhu prvního poločasu. Poslední branku utkání vstřelil Stanislav Kerner, kterému se podařila střela z poza vápna. Unionu se hra úplně sesypala a tečnou zápasu byla další červená karta na jejich straně. Pro použití hanlivých a ponižujících výroků a gest byl vyloučen Ondra Jakoubek.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec B
Milan Jíra (vedoucí mužstva): První poločas byl vyrovnaný, hosté se dostali do vedení, ale srovnali jsme. Po našem gólu na 2:1 byl zápas rozhodnutý.

TJ Union Plzeň B
Petr Starý (hráč, vedoucí mužstva): Zápas dvou úplně rozdílných poločasů. V tom prvním jsme hráli výborně, dokázali s domácími běhat, nepustili je do žádného tlaku a dostali jsme se i do vedení. To jsme udrželi jen chvíli, ale i tak byl poločas podle mě vyrovnaný. Po přestávce bylo všechno jinak. Přestali jsme bránit, možná došly síly, přišel hodně rychlý gól, vyloučení, další gól a bylo hotovo. Jinak nemůžu nezmínit tragický výkon rozhodčího, sice nám v součtu asi pomohl, ale špatnými verdikty na obě strany "zařídil" nervózní zápas a naše druhé vyloučení.



Sestavy


SK Starý Plzenec B
A. Doskočil [-] - P. Jíra [-] (24. M. Mertl [-] ) , P. Batěk [-] , J. Duspiva [-] , V. Brejcha [-] , T. Brejcha [-] (78. S. Rehák [-] ) - P. Brejcha [-] (78. P. Šesták [-] ) , M. Pícka [-] , S. Kerner [-] (81. L. Pištěj [-] ) - J. Voráček [-] , M. Kalousek [-] (83. M. Lejsek [-] ) -

TJ Union Plzeň B
K. Jakeš [-] - Z. Chmelík [-] , D. Chlumecký [-] , O. Jakoubek [-] , M. Vinický [-] (80. P. Starý [-] ) - M. Volf [-] (72. M. Prcín [-] ) , J. Jindra [-] , M. Haase [-] (53. K. Kučera [-] ) , R. Teocharis [-] , M. Šimůnek [-] - L. Londa [-]

ŽK: 31. P. Brejcha , 41. P. Batěk , 88. L. Pištěj - 4. M. Haase , 15. Z. Chmelík . ČK: 61. D. Chlumecký , 88. O. Jakoubek .
Hráči zápasu: M. Mertl .
Místo: Luční, UMT + UO. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Burda Václav - BATĚK František (N), HOŘÁNEK Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.