Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý obrat přinesl vodníkům výhru!


0

Košutka měla velmi dobrý vstup do utkání, dostala se dokonce do dvougólového vedení, které ale bylo záhy rozprášeno ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl jasně pro Košutku

Vodníci vstoupili do utkání vlažně a příliš šancísi nevytvořili. Za to hostující tým se dokázal dvakrát prosadit, a to i přes to, že se po dlouhé době navrátil do brány Martin Dvorský, který nehrál vinou zranění. Nejprve se po zatažení balonu po křídle a následném předložení před bránu prosadil Jaroslav Brejcha. Za tři minuty se po velmi podobné situaci prosadil také Jaroslav Blažejovský a po prvním poločase to vypadalo pro Košutku velmi slibně.

Skvělý obrat v podání domácích

Do druhého poločasu vstoupilo domácí mužstvo jako vyměněné, čemuž pomohla i slova trenéra v kabině, která mířila pěkně od plic. V 51. minutě se trefil Petr Hrdlička a vlil domácím novou, útočnou krev do žil, protože již minutu po jeho zásahu bylo vyrovnáno. Po krásné akci Hrdličky doklepával do prázdné brány Pavel Marek. Vodní Stavby nedali Košutce ani "čichnout" a oni tahali za pověstnou pilku, takže třetí zásah byl jen otázkou času. V 67. minutě se prosadil opět Petr Hrdlička po samostatné akci. Veledílu domácích nasadil korunu Tomáš Pavlíček, který doklepl balón do branky po skvělé akci Lochmana a Nolče.



Ohlasy k zápasu


TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský (sekretář): První poločas se nám nepovedl, do druhého poločasu jsme vstoupili jako vyměnění, nepustili jsme soupeře přes půlku a zápas rozhodli.

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (kapitán): Soupeř měl velké držení míče, zejména v druhém poločase. Kdybychom proměnili naše dvě šance, tak to mohlo pro nás dopadnout lépe.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
M. Dvorský [-] - J. Krušina [-] , J. Větrovský [-] , J. Egermajer [-] , F. Holý [-] (80. Z. Wočadlo [-] ) - M. Nolč ml. [-] (88. M. Pavlíček [-] ) , M. Štolka [-] (75. T. Pavlíček [-] ) , T. Hric [-] , M. Lochman [-] - P. Hrdlička [-] , P. Marek [-] (76. J. Haišman [-] ) -

TJ Košutka Plzeň B
D. Frýdl [-] - R. Mráz [-] , T. Zigmund [-] , M. Langmajer [-] , R. Holý [-] - V. Sirotek [-] , J. Brejcha [-] (46. A. Šula [-] ) , M. Džilič [-] , J. Svoboda [-] (72. M. Janča [-] ) - J. Blažejovský [-] - S. Vokáč [-] (67. M. Votava [-] )

Místo: Tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Schingler Milan - HAVEL Jaroslav (N), NOVÁČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.