Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychle nabyté vedení již Spoje nepustily


Branky


0

Vyrovnané utkání jsme měli možnost shlédnout na hřišti Košutky, která se utkala se Spojemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny v podání hostí Košutku zaskočil

Utkání bylo již od začátku velmi vyrovnané a šance se objevovaly na obou stranách. Své šance však dokázali proměnit jen hráči Spojů. V 41. minutě se postavil k volnému přímému kopu Martin Janoušek a výstavní střelou z pětadavaceti metrů do šibenice poslal Spoje do vedení. V poslední minutě prvního poločasu se hostům podařilo vstřelit druhou branku zápasu. O takzvaný gól do šatny se postaral Jindřich Schneider, který dorazil do brány nepovedenou střelu svých spoluhráčů.

Košutka nenašla dostatečnou odpověď

Ve 49. minutě to s domácími vypadalo opravdu zle. Milan Sartoutius se po levém křídle prohnal jako uragán a předložil balón do vápna. Martin Vričan si již s takovými míči umí poradit a pohodlně zvýšil vedení svého týmu na 0:3. Košutka se stále ne a ne trefit. Povedlo se jí to velmi pozdě, až v 81. minutě zásluhou Petra Zigmunda. Domácí doplatili na svou špatnou produktivitu a hosté jim tak uzmuli všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (hráč): Zápas byl poměrně vyrovnaný, bohužel soupeř byl produktivnější než my. Soupeř své šance proměnil, kdežto my ne.

SK SLOVAN Plzeň 1910
Lukáš Mareška (hráč): Velmi těžký zápas, těžký terén. Po našem vedení jsme měli zápas pod kontrolou.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - R. Holý [-] , R. Mráz [-] (56. P. Zigmund [-] ) , M. Langmajer [-] , T. Zigmund [-] - M. Džilič [-] (46. R. Pangrác [-] ) , J. Brejcha [-] , J. Svoboda [-] (70. N. Scimeni [-] ) , V. Sirotek [-] , S. Vokáč [-] - J. Blažejovský [-] -

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Sartorius [-] (61. M. Cigler [-] ) , M. Vričan [-] (60. J. Solfronk [-] ) , J. Schneider [-] , M. Ráb [-] , L. Kindl [-] , V. Rak [-] , L. Mareška [-] , J. Zýka [-] , M. Makkai [-] , M. Janoušek [-]

ŽK: 89. V. Rak .
Hráči zápasu: P. Zigmund - M. Janoušek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Švantner František - HONZÍK Jakub, VOPAT Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.