3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tři body zůstávají ve Sloupnici, rozhodnutí přišlo až v závěru


Branky


15. L. Fikejz , 32. J. Zachař (p.) , 87. M. Mikulecký - 22. J. Vaněk , 43. A. Karela
1

Hráči Sloupnice přivítali na svém hřišti hráče TJ Sokol Dobříkov. Oba týmy si v předchozím kole připsali vítězství, dala se tak očekávat velká bitva. Diváci v utkání viděli pět branek, penaltu a také červenou kartu. Tři body za vítězství však zůstavájí ve Sloupnici, která vstřelila vítězný gól až v 87. minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky na obou stranách

Domácí, kteří na tom s počtem hráčů byli podobně jako minulý týden v Březové nad Svitavou vstoupili do utkání aktivně a v 15. minutě poprvé v zápase rozvlnil síť Lukáš Fikejz - 1:0. 

 

Radost z vedení však domácím vydržela pouhých sedm minut. Ve 22. minutě vyrovnal na 1:1 dobříkovský Jiří Vaněk

 

Ve 32. minutě měli domácí fotbalisté možnost znovu se ujmout vedení poté, co byl v pokutovém území nedovoleně zastaven Michal Dočkal. Pokutový kop zahrával brankář Sloupnice Jan Zachař. Penaltu nekompromisně proměnil a stav utkání tedy byl 2:1.

 

Hosté však do poločasu zvládli ještě vyrovnat. Konkrétně se prosadil ve 43. minutě Alan Karela a stav utkání byl opět nerozhodný 2:2.

Rozhodnutí přišlo v závěru

Obraz hry ve druhé půli se oproti té první moc nezměnil. Hosté působili fotbalovějším dojmem, domácím ovšem nechyběla chuť do hry a bojovnost. Rozhodnutí celého zápasu přišlo až v úplném závěru. V 87. minutě se po nákopu do velkého vápna dostal až k domácímu hráči, Martinu Mikuleckému a ten celý zápas rozhodnul - 3:2. 



Sestavy


SK Sloupnice
J. Zachař [-] - M. Schneider [-] , M. Mikulecký [-] , V. Jelínek [-] , A. Vodehnal [-] - T. Karlík [-] (46. T. Jelínek [-] ) , L. Fikejz [-] , I. Holec [-] , P. Kupka [-] - L. Štarman [-] (71. [-] ) , M. Dočkal [-]

TJ Sokol Dobříkov
R. Valenta [-] - A. Karela [-] , L. Klapal [-] , J. Svatoň [-] (72. T. Kopecký [-] ) , M. Vojtíšek [-] , M. Vojtíšek [-] , J. Svoboda [-] , L. Rychtařík [-] (64. L. Kulhánek [-] ) , L. Houžvička [-] , J. Horáček [-] , J. Vaněk [-]

ŽK: 36. L. Fikejz - 60. J. Svoboda . ČK: 87. J. Svoboda .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: Bouz Tomáš - JUREČEK Michal, ZERZÁN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Petr Pavlák
Tip experta: výhra hostů

Domácí jsou jak na centrifuze, ale určitě se budou snažit navázat na výhru v Březové. Na zkušený tým Dobříkova jim to však stačit nebude. Hosté vyhrají (1:3) - Ivo Holec trefí z penalty gólmana, pokud ho na ni pustí. (smích)