EXPERT TIP - 6.kolo Pardubický | 1.B třída sk. B, 2021-2022

Datum kola: 4.9.2021

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Pro utkání 6. kola jsme si dovolili oslovit Petra Pavláka z TJ Sokol Libchavy.




Petr Pavlák

Hráč, který obléká dres TJ Sokol Libchavy a v prosinci oslaví své 38. narozeniny. V minulosti také reprezentoval barvy Litomyšle a Čisté. Sám upozorňuje na to, že u sázkovek už nesází, protože mu vždycky nevyšel jeden zápas. Jak mu půjde tipování? Odpověď na tuto otázku se dozvíme již o víkendu.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Domácí jsou jak na centrifuze, ale určitě se budou snažit navázat na výhru v Březové. Na zkušený tým Dobříkova jim to však stačit nebude. Hosté vyhrají (1:3) - Ivo Holec trefí z penalty gólmana, pokud ho na ni pustí. (smích)

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Očekávám náročné a bojovné utkání. Zároveň věřím, že jsme se nevystříleli v Bystrém a Semanín tak poprvé letos odejde ze hřiště poražen - vyhrajeme 3:2. Bonus tip č.1: Hosté budou kopat jednu penaltu a my žádnou. Bonus tip č. 2: Semanín si vstřelí vlastňáka po střele Ríši Rába. (smích)

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Nováček z Jaroměřic podává zatím vyrovnané výkony, když nepočítám zpackaný 2. poločas s Heřmanicemi. Proto si myslím, že doma vyhraje rozdílem jedné branky a to 2:1.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Lanškroun začal sezónu vysokou výhrou v Kunčině. Pak však již nedokázal skórovat více jak jednou v zápase, což na skalp Jablonného stačit nebude. Hosté si s nimi poměrně snadno poradí a vyhrají 1:4.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Zde neočekávám žádné překvapení. Rozklížený tým Bystrého má obtížný los a i tento víkend predikuji, že týmová psychika neobstojí proti rozjetým Heřmanicím, takže na svém hřišti utrží další debakl a to 1:8. Hattrickem přispěje Tomáš Jirsák.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Pomezí vyjde vstup do utkání a bude se jim dařit vše na co sáhnou. Podají vyvedenější výkon, než v Heřmanicích a dojdou si k výhře 3:1. A nebo to bude přesně naopak. Rozhodne, kdo dá první gól utkání. Chobotnice věští remízu, ale tu neberte vůbec v potaz.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Myslím, že Žichlínek bude mít na velkém hřišti poměrně problémy s běhavým soupeřem, takže tým z Třebové tuto výhodu využije ke svému prospěchu. Proto tipuju výhru Moravské 3:0.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.