3:4p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku rozhodly až penalty


Branky


0

Zajímavé utkání bylo k vidění ve Zruči, kam přijely "loupit" Litice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní branka otevřela skóre utkání

Utkání nezačalo pro hosty příliš dobře. Ve 26. minutě poslala Zruč do vápna prudký balón, který si do vlastní brány nešťastně srazil David Nevečeřal. Oba týmy měly poté nějaké šance, skóre se však do poločasu neměnilo.

Kanonáda se rozjela

Gólové hody se rozjely již ve 48. minutě. Po narážečce se Ondřej Koloros protáhl až do vápna a pohotovu ránou kolem brankáře rozvlnil síť. Poté byla k vidění bláznivá dvouminutovka, která přinesla tři góly. Domácím v 57. a 58. minutě vyšly dva brejky z nichž vstřelili góly Vojťech Mařík s Romanem Karpíškem. V 58. minutě se však prosadili i hosté. Forman přihrával před bránu, tam si míč našel Jan Krejcar a snížil na 2:3 z pohledu Litic. Snaha hostí o srovnání vyústila nakonec v gól. V 70. minutě se tentorkáte po přihrávce Fořta prosadil opět Jan Krejcar a bylo srovnáno. Jelikož již žádný další gól nepadl, šlo se na penalty.

Litice stoprocentní.

O bodu navíc pro Litice rozhodla až pátá série. Domácí jednu penaltu nedali, hosté všechny a tím pádem si odváží ze Zruče 2 body za výrhu po penaltách.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Luděk Roubal (hráč, trenér): Zápas se pro nás vyvíjel dobře. Na šance vyrovnané utkání. Ve druhé půli jsme dali ze dvou brejků dva góly, potom soupeř vyrovnal. V závěru při našem tlaku jim skvěle zachytal gólman.

TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (předseda klubu): Byli jsme lepším mužstvem, v prvním poločase jsme si dali vlastence. Ke konci jsme mohli rozhodnout, ale v nastavení jsme mohli zase prohrát. Konečně jsme na penalty vyhráli. Spravedlivý výsledek.



Sestavy


TJ Zruč B
V. Klik [-] - M. Trnka [-] , L. Roubal [-] , M. Klail [-] - J. Přibyl [-] (46. M. Fryček [-] ) , M. Kroužel [-] , R. Karpíšek [-] , O. Mašek [-] , P. Musil [-] (61. T. Valenta [-] ) , V. Mařík [-] (80. P. Hucl [-] ) , J. Mastný [-]

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - J. Krejcar [-] , M. Forman [-] , J. Krejčí [-] , V. Liška [-] (63. V. Švábek [-] ) , D. Nevečeřal [-] , M. Duna [-] (63. P. Jareš [-] ) , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] (73. D. Blovský [-] ) , J. Kanta [-] (46. L. Fořt [-] )

ŽK: 29. P. Musil - 23. J. Krejcar , 66. P. Vacek .
Hráči zápasu: R. Karpíšek - J. Krejcar .
Místo: Zruč. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Duspiva Václav - BLOVSKÝ Jaroslav (N), HANZLÍČEK Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.