Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást si zastřílel


Branky


0

Vodníky postihla před zápasem vydatná marodka a polde toho také vypadá výsledek. Zásluhy Chrástu jim však nikdo upřít nemůže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový start domácích

Chrást se ujal otěží utkání již od úvodních minut, což se projevilo také na skóre. Gólový účet otevřel již ve třetí minutě Patrik Švajcr povedenou ranou z dálky. No a v deváté minutě to bylo již 2:0. Tomáš Doležal se zřejmě nechal inspirovat Švajcrem a střelou ze střední vzdálenosti se trefil pěkně za háčky. Hosté hrozili jen sporadicky, a tak se své druhé branky v utkání dočkal Patrik Švajcr. Domácí poté trochu polevili a dohráli v poklidu první poločas.

Další tři kousky

Chrásteckým to opravdu střílelo. Další utaženou střelou k tyči se v 52. minutě trefil Josef Vitouš a hosté rezignovali na jakýkoliv bodový zisk z tohoto utkání. V 71. minutě dokonal svůj hattrick Patrik Švajcr povedenou střelou z dálky. Poslední branku utkání vsítil tři minuty před koncem David Tupý a stanovil tak konečné skóre utkání na 6:0.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Jan Kokoška (brankář): Utkání bylo v podstatě od začátku jednoznačné. Dali jsme první dva góly a ty rozhodly. Poté nás podržel gólman. Ve druhém poločase jsme ještě navýšili skóre.

TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský (sekretář): Zápas ovlivnila vysoká marodka vodníků, až deset hráčů bylo hráčů mimo. V prvním poločase jsme si nějaké šance vytvořili, ale neproměnili a po vlastních chybách jsme inkasovali. Po prvním poločase tak bylo rozhodnuto, zvlášť když dva hráči dohrávali se zraněními.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - J. Mastný [-] , M. Suda [-] , M. Brýla [-] , T. Doležal [-] - D. Tupý [-] , V. Černý [-] , J. Vitouš [-] - P. Švajcr [-] , V. Šejdl [-] (71. J. Šuster [-] ) , M. Bórik [-] (71. P. Mach [-] )

TJ Vodní stavby Plzeň
M. Dvorský [-] - J. Krušina [-] , J. Větrovský [-] , J. Egermajer [-] , T. Bláha [-] - M. Pavlíček [-] , V. Kolář [-] , M. Nolč ml. [-] , M. Štolka [-] - P. Hrdlička [-] , J. Haišman [-] -

Místo: Tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Schingler Milan - HOLEČEK Martin (N), KONKOL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.