J. Krejcar 22.
P. Vacek 52. (p.)
2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice doma selhaly


Branky


22. J. Krejcar , 52. P. Vacek (p.) - 5. M. Ráb , 53. M. Ráb , 61. M. Vričan
0

Spoje by se v případě výtězství dostaly o bod právě před Litice, což pro ně bylo opravdu velkou motivací. Diváci viděli pět branek a pěkný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení hostů

Spoje se do vedení dostaly již v páté minutě. David Bulant utekl po levé straně a krásnou přihrávkou před prázdnou bránu vybídl ke skórování Michala Rába. Domácí si vytvářeli hodně šancí a z jedné takové také vyrovnali. Po rohovém kopu propadl míč až k Janu Krejcarovi, který rozvlnil síť. Oba celky si poté vytvořili ještě nějaké příložitosti, ty však zůstaly neproměněné, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Druhý poločas nabídl rozuzlení

Domácí se dostali i do vedení. V 52. minutě kopali po ruce ve vápně pokutový kop, který proměnil kapitán Pavel Vacek. Litice zřejmě ještě slavily, a tak jim takřka hned po rozehrávce utekl Michal Ráb a po přihrávce od Šnajdra z pravé strany svým druhým gólem v zápase srovnal stav utkání na 2:2. V 61. minutě dokonaly Litice obrat. David Bulant opět podnikl jeden ze svých výpadů po levé straně, předložil míč na penalty, kde si ho našel a do brány uklidil Martin Vričan. Domácím se do konce utkání nepodařilo najít odpověď v podobě vyrovnávající branky a odchází tak z utkání bez bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (předseda klubu): Dnešní utkání jsme absolutně nezvládli. Dostali jsme brzký gól po naší chybě. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že zvýšíme aktivitu a zvítězíme. Po našem gólu z penalty to vypadalo slibně, ale z brejku jsme dostali další gól. Třetí gól jsme dostali také z brejku a naše šance nám vychytal jejich gólman. Prohru jsme si asi zasloužili.

SK SLOVAN Plzeň 1910
Lukáš Mareška (hráč): Divoké utkání, hodně neproměněných šancí na obou stranách.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - M. Jeslínek [-] (86. L. Fořt [-] ) , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] (64. M. Brůha [-] ) , J. Krejcar [-] , J. Kanta [-] , M. Duna [-] (90. D. Nevečeřal [-] ) , M. Forman [-] , V. Liška [-] (78. V. Švábek [-] ) , J. Krejčí [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Vričan [-] , M. Ráb [-] (61. J. Solfronk [-] ) , M. Sartorius [-] (45. J. Nosek [-] ) , D. Bulant [-] , V. Rak [-] , J. Schneider [-] , L. Kindl [-] , J. Zýka [-] , M. Kohout [-] , P. Bouřil [-]

ŽK: 82. J. Krejčí , 90. L. Fořt - 72. L. Kindl , 77. J. Zýka , 86. P. Bouřil , 89. M. Feiferlík .
Hráči zápasu: J. Tihlařík - M. Ráb .
Místo: Tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Buša Milan - VOVES Stanislav (N), KRAFT Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.