P. Mach 13.
1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby nám nabídlo kvalitní podívanou


Branky


13. P. Mach - 72. P. Pašek
0

Zápas, na který se těšili jak hráči, tak fanoušci. Klasické derby mezi Chrástem a Dýšinou jsme viděli o víkendu. Kdo z něj vzešel jako vítěz? To si přečtete právě zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli dobrý vstup do utkání

Chrást vstoupil do utkání velmi dobře. Aktivní hrou si začal vytvářet šance a z jedné takové také uděřil. Ve 13. minutě se trefil krásně do růžku záložník Pavel Mach. Poté si své slovo vzali párkrát i hosté, ale nějak výrazněji brankáře Kokošku neohrozili. Chrást tak šel do kabin s jednobrankovým vedením.

Dýšina zabojovala

Hosté vstoupili do druhé půle s velkou chtíčí vyrovnat, to se jim ale ne a ne podařit. Pěkné, bojovné utkání nabízelo vše co chce divák vidět, jen těch gólů nebylo tolik, což domácím fanouškům ale příliš nevadilo. Dýšina se nakonec přeci jen dočkala vyrovnání. Petr Pašek vyvezl balón na roh velkého vápna a střelou na zadní tyč srovnal stav utkání. Do konce zápasu jsme již další gól neviděli, a tak přinesl rozuzlení penaltový rozstřel. 

Exekutoři neměli svůj den

Dýšina si ze zápasu odváží bod navíc, jelikož domácí nedali hned tři penalty.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Jan Kokoška (brankář): Utkání bylo pro diváky koukatelné, v dobrém tempu. V derby hráli všichni naplno. První poločas byl vyrovnaný, ve druhé půli nás Dýšina trochu zmáčkla a zaslouženě vyrovnala. Rozhodly penalty, ve kterých jsme selhali.

FK Dýšina
Michal Ježek (trenér): Utkání bylo velice těžké, Chrást je kvalitní mužstvo. My jsme je ve druhém poločase tlačili, jinak musím smeknout před Chrástem, předvedli pěkný výkon.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - T. Doležal [-] , M. Brýla [-] , M. Suda [-] - D. Tupý [-] , V. Černý [-] , P. Mach [-] , J. Vitouš [-] - V. Šejdl [-] (88. M. Bórik [-] ) , P. Švajcr [-] - P. Korelus [-] (67. J. Šuster [-] )

FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Soroka [-] (46. J. Šesták [-] ) , P. Kolář [-] , J. Mužík [-] , V. Nový [-] - J. Špánek [-] , V. Totzauer [-] (65. K. Soukup [-] ) , J. Soroka [-] , V. Šedivec [-] - T. Křen [-] (86. T. Lomoz [-] ) , P. Pašek [-]

ŽK: 10. M. Brýla , 26. J. Vitouš , 44. P. Mach , 47. P. Švajcr - 8. P. Pašek , 59. V. Nový , 63. J. Špánek .
Hráči zápasu: P. Mach - J. Mužík .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hlavsa Radek - VOPAT Dušan, JANEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.